Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

Hát a videó alapján,ez egy újragondolt CE2
    Szép-szép,de azért nem egy nagy ugrás.
    A régebbi ultrahiperkirálygyönyörű motort,egy kicsit gagyábarázták,kapott pár featuret,és ami a legfontosabb,emellett optimalizáltak,és ez lehetett a munka nagy része.
    És szinte minden videóban kiemelik,hogy milyen könnyű vele a platformokra fejleszteni. Bölcs döntés.A CE2 2007ben mindent letarolt grafikában,de (gondolom) nagyon nehéz volt vele fejleszteni,és optimalizálatlan volt.Tud vki egy CE2-vel futtatott játékot? Na és Unreal engine 3-asat? IGEN!! itt a megoldás. Az UE3 közel ugyanolyan gyönyörű,és emelett tökéletesen optimalizált,és (gondolom) könnyebben programozható;így rengetegen licencelték,és sok-sok hasznot hozott. A crytek pedig csúnyán bebukta.De nagyon bölcsen az optimalizáltság felé mentek el.Így lesz egy kicsivel szebb játékunk(ami így is űberel akármit :D ) 2010-ben tök jó gépigénnyel.
    De az csúnya marketing maszlag,hogy jobban fut mint a crysis. LÁSD warhead:
    ottis fűt-fát ígértek,és kcsiit fura eredmény lett. A GAMER beállításokon tényéeg jobban futott mint a crysis(és gondolom a gamer szint jelentheti a crysis grafikai szintjét)
    De a max grafikához még erősebb gép is kellett......
    szóval lehet hogy itt a crysis/warhead színvonalának beállítása fog jobban futni.

De úgy összességében sztem nem volt olyan vészes a gépigénye.A fullhd felbontás csak manapság lett ilyen "átlagos".Ha pl 2004ben a doom3at fullhd-ban kellett volna egy 6800 ultrának vinnie----hát,sztem csúnyább zakó lett volna.
    egy 2007es csúcs gép-3ghz c2d,8800gtx 1280x1024ben pedig igen szépen vitte a játékot.
    (az én 8800gt-mmel 1280x1024ben MAXON 20-24fpssel megy ,ami nem rossz ;),bár az ut3 fullhdben 70+fpssel :D )

Új hozzászólás Aktív témák