Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Én ezt a full hdben akarok mindent dolgot nem értem. Én 1280as 4* élsímiításon játszok max, és azon nem nagyon látok kivetni valót. (kérdezik erre, de mekkora monitoron?)
pl19esen. De: autósakat szoktam 37es lcd-n. HDready. KB 1.5 méterre ülök ilyenkor. És a hdready felbontás 4es élsimítással tökéletes. De ha nem is az akkor azt játék közben nem venni észre. Uhh jáccon az fullhdben aki bemagyarázza magának, hogy alatta nem látja a 16. sorban álló harcos fülén a pattanást. -
Manbal
senior tag
Mondjuk ezekből a konzolos videókból is kitűnik, hogy közel sem folyamatos a frame rate, néhol keményen beakad
szóval ennyit arról hogy konzolon mire lehet számítani... (véleményem szerint max. 30 fps-re, néhol akár 15re is
)
szerintem a Crytek tanult a hibából és PCre egy nagyon jól optimalizált, directx 11et kihasználó verzió készül
aztán persze lehet ők is csak kamuznak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Konteó topic
- EAFC 25
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest