- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
KvPt
tag
Lehet, hogy konkrét stratégiai jelentősége nem volt a környezet rombolhatóságának, de szerintem sokkal viccesebb pl úgy kinyírni egy figyelő toronyban lévő embert, hogy fölrobbantod magát tornyot, mintha csak simán lelőnéd. Vagy egyáltalán csakúgy darabjaira robbantani a katonai tábort, az emberekre omlasztani a házakat, akár ököllel. Lehet, hogy erre nem vágyik mindenki, és csak én vagyok ennyire robbanás buzi, de nekem ez akkor is sokat dobott az élményen. És tulajdonképpen ezeket is lehet stratégiai jelentőségként értelmezni, hiszen nem volt muszáj így játszani, lehetett más harcmodorral is érvényesülni, de, ha akartuk ezeket is használhattuk. De, ha szerinted ezek nem azok, akkor ott van az pl, hogy a fedezéknek használt fakerítést, vagy éppen házat adott esetben teljesen lerombolhatták, körűled.
Ja és azért a járműhasználatot se felejtsük el, az is csak tovább variálta, a harci lehetőségeket (nem mellesleg ezeket is összevissza lehetett robbantani.D).
A szabadság mértéke meg tényleg nem volt túl nagy, de azért a legtöbb fps-ét így is meghaladta. -
KvPt
tag
Hát nem tudom, engem codokban jobban zavart, hogy akár egy pisztollyal, olyan kacsavadászatot lehetett tartani, mintha mesterlövészpuska lett volna nálam. Szóval az, hogy nem tudtad kinyírni leginkább azért lehetett, mert egy messzi, mozgó csónakban lévő embert, elég nehéz eltalálni, persze aki a codféle ultrapontos, szórásnélküli fegyverekhez van szokva, annak ez biztos érthetetlen. És azt meg bocsásd már meg neki, hogy észrevett, egy parton rohangáló embert.
És, ha már mindenáron fikázni akarod a játékot, akkor legalább valami értelmes dologgal tedd. -
KvPt
tag
Hát nem tudom, de én nem úgy emlékszem, hogy a Crysis bukta lett volna. És azért az MI sem volt olyan rossz, mint ahogy a példád mutatja. Amúgy meg szerintem igen nagyot dobott a játékélményen a játék motorja, egyrészt, mert marha szép volt, másrészt meg, mert a környezetet olyan magas szinten lehetett rombolni, amit se akkor se mostanság nem látunk FPS-ekben. Pl a cod 6 ilyen téren igencsak szánalmas volt, talán a Bad Company lesz az, ami hasonlót fog felmutatni. Szóval aki szerint a játékmenet rossz volt, az nem tudom mivel játszott, hiszen a nanoruhából adódóan igen sokféle harcmodort lehetett alkalmazni, ami nagyon változatossá tette a játékot, szerintem. Szóval nem igazán tudom leképzelni, hogy aki szerint ez gagyi, annak mi kellene. És akkor ehhez még hozzájön a környezet rombolhatósága plusz a grafika. Ennek fényében el nem tudom képzelni, hogy pl a cod játékmenet terén miben nyújt többet egyeseknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged