Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KvPt

tag

válasz teeem #49 üzenetére

Lehet, hogy konkrét stratégiai jelentősége nem volt a környezet rombolhatóságának, de szerintem sokkal viccesebb pl úgy kinyírni egy figyelő toronyban lévő embert, hogy fölrobbantod magát tornyot, mintha csak simán lelőnéd. Vagy egyáltalán csakúgy darabjaira robbantani a katonai tábort, az emberekre omlasztani a házakat, akár ököllel. Lehet, hogy erre nem vágyik mindenki, és csak én vagyok ennyire robbanás buzi, de nekem ez akkor is sokat dobott az élményen. És tulajdonképpen ezeket is lehet stratégiai jelentőségként értelmezni, hiszen nem volt muszáj így játszani, lehetett más harcmodorral is érvényesülni, de, ha akartuk ezeket is használhattuk. De, ha szerinted ezek nem azok, akkor ott van az pl, hogy a fedezéknek használt fakerítést, vagy éppen házat adott esetben teljesen lerombolhatták, körűled.
    Ja és azért a járműhasználatot se felejtsük el, az is csak tovább variálta, a harci lehetőségeket (nem mellesleg ezeket is összevissza lehetett robbantani.D).
    A szabadság mértéke meg tényleg nem volt túl nagy, de azért a legtöbb fps-ét így is meghaladta.

• KvPt

tag

válasz Jaffafa #66 üzenetére

Hát nem tudom, engem codokban jobban zavart, hogy akár egy pisztollyal, olyan kacsavadászatot lehetett tartani, mintha mesterlövészpuska lett volna nálam. Szóval az, hogy nem tudtad kinyírni leginkább azért lehetett, mert egy messzi, mozgó csónakban lévő embert, elég nehéz eltalálni, persze aki a codféle ultrapontos, szórásnélküli fegyverekhez van szokva, annak ez biztos érthetetlen. És azt meg bocsásd már meg neki, hogy észrevett, egy parton rohangáló embert.
    És, ha már mindenáron fikázni akarod a játékot, akkor legalább valami értelmes dologgal tedd.

• KvPt

tag

válasz teeem #9 üzenetére

Hát nem tudom, de én nem úgy emlékszem, hogy a Crysis bukta lett volna. És azért az MI sem volt olyan rossz, mint ahogy a példád mutatja. Amúgy meg szerintem igen nagyot dobott a játékélményen a játék motorja, egyrészt, mert marha szép volt, másrészt meg, mert a környezetet olyan magas szinten lehetett rombolni, amit se akkor se mostanság nem látunk FPS-ekben. Pl a cod 6 ilyen téren igencsak szánalmas volt, talán a Bad Company lesz az, ami hasonlót fog felmutatni. Szóval aki szerint a játékmenet rossz volt, az nem tudom mivel játszott, hiszen a nanoruhából adódóan igen sokféle harcmodort lehetett alkalmazni, ami nagyon változatossá tette a játékot, szerintem. Szóval nem igazán tudom leképzelni, hogy aki szerint ez gagyi, annak mi kellene. És akkor ehhez még hozzájön a környezet rombolhatósága plusz a grafika. Ennek fényében el nem tudom képzelni, hogy pl a cod játékmenet terén miben nyújt többet egyeseknek...

Új hozzászólás Aktív témák