Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
#57919488 #47 üzenetére
Hát, ha Te ezt olvastad ki a hsz-emből akkor igen. De egyébként nem
Nem igazán értem amúgy ezt a gyűlölködést C2-vel szemben. Lehet én gondolom rosszul de ha valami nem tetszik azzal nem játszok. Ennyi. Ez mindig bevált eddig. Lehet kövezni, nekem tetszett a 2- is, többször kitoltam mindegyik részt. Szórakoztat, nekem ez elég egy stresszes irodai nap után. Érdekes amúgy, mert a BF3, annak ellenére hogy lenyűgőző a graf és izgi a game, egyszer elég volt...
-
Silentfrog
veterán
válasz
#57919488 #38 üzenetére
Ezt értem.
Viszont ennek a játéknak az első része 2007 ben jelent meg tehát 5 éve. a Mafia 2002 ben. A 2002 -2007 ig hatalamas előrelépés volt a grafika terén 2007 ota meg nagy jóindulattal is közepes előrelépés volt szvsz,és egyre jobban kezd ez a tendencia folytatódni. Reméljük az uj gen. konzolok változtatnak majd ezen.
Én jól játszató élvezetes szép játékot akarok! -
Silentfrog
veterán
válasz
#57919488 #27 üzenetére
Természetesen nem csak a grafika a lényeg de és személy szerint szeretek ámuldozni,hogy valami milyen szép.
A Mafia első része tényleg zseniális volt de abban időben az a játék is nyalta szépen a gép erőforrásait.
Akkor amikor kijöttek az általad emlitett játékok akkor azok kápviselték a csúcskategoriát a grafikában,ezt ne felejtde el,ne a mai grafikához hasonlitsd őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest