- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
#57919488 #38 üzenetére
Ezt értem.
Viszont ennek a játéknak az első része 2007 ben jelent meg tehát 5 éve. a Mafia 2002 ben. A 2002 -2007 ig hatalamas előrelépés volt a grafika terén 2007 ota meg nagy jóindulattal is közepes előrelépés volt szvsz,és egyre jobban kezd ez a tendencia folytatódni. Reméljük az uj gen. konzolok változtatnak majd ezen.
Én jól játszató élvezetes szép játékot akarok! -
Silentfrog
veterán
válasz
#57919488 #27 üzenetére
Természetesen nem csak a grafika a lényeg de és személy szerint szeretek ámuldozni,hogy valami milyen szép.
A Mafia első része tényleg zseniális volt de abban időben az a játék is nyalta szépen a gép erőforrásait.
Akkor amikor kijöttek az általad emlitett játékok akkor azok kápviselték a csúcskategoriát a grafikában,ezt ne felejtde el,ne a mai grafikához hasonlitsd őket. -
Silentfrog
veterán
Ahogy a helikopter leszáll a növények mozgása nagyon komlex.. Szemüveg nélkül teljesen ralisztikus.
Viszont azok a lepkék irtó gagyira sikeredtek.
Nem tudom,hogy miért de z épületek belseje úgy néz ki mind ha nem jutna idő,pénz a fejlesztésbe.
Szerintem a Crysis/összes/ a mozgás, a fények a viz,és a növények miatt néz ki jól. Valahogy az épületek nekem nem tetszenek,se kintről sem a beltér.(#21) vinibali de régen hallottam már ezt. Úgy reméltem,hogy már kikopik a ph-forumról ez a hasonlat,de mindig van aki fel eleveniti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged