Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Az engine aligha változik jelentősen. Függetlenül attól, hogy milyen lesz a végleges játék, a látvány és a hozzá táruló felbontás szerintem így is magáért beszél.
Hasonlítani pedig az eddigiekhez lehet. Namost ez jobban nézett ki, mint a Crysis, ugyanakkor jobban is futott a korábbiaknál (tekintettel a felbontásra). Ez már elég ok az örömködésre, nem?
-
cousin333
addikt
válasz
Runner_fxr #47 üzenetére
Szerintem meg a Cryengine 3 arra jó, hogy többé-kevésbé egységessé tegye a motort (PC-konzol viszonylatban). Ami nem jelenti azt, hogy nem skálázható megfelelően. Az egyes paraméterek nyilván be lesznek lőve PC-re és konzolra is. Előbbin szerintem jobban fog kinézni az egész, hiszen a konzol szintje alatta marad a Cryengine 2-nek is, tehát visszalépés lenne.
-
cousin333
addikt
válasz
wednesday #44 üzenetére
Inkább az Eyefinity bemutatása volt a céljuk. Nevezetesen, hogy lerenderelnek egy nagyfelbontású képet, mintha csak egy monitor lenne, és azt teszik ki több monitorra. A kávát meg megfelelő technikával le lehet csökkenteni értelmes méretre. Amúgy az oldalsó két monitor inkább a térélmény fokozására van ("körbevesz" a játék), illetve a szemünk ott is érzékeli a mozgást.
-
cousin333
addikt
válasz
littlelion21 #39 üzenetére
Akkor 3 projektort kell használni, azt lehet illeszteni. Szerintem itt is azzal nyomják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Steam topic
- Milyen egeret válasszak?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged