- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
Runner_fxr #47 üzenetére
Úgy van. Nem hogy így lesz (mármint hogy a konzolhoz butítják a PC-t) hanem évek óta így VAN.
Sajnos/szerencsére.
Sajnos, mert hiába a zsír új kártya, nagy teljesítmény, directx48, ha egy szar 5 éves konzolra írt gémet tolsz rajta, ami nyilván nem változik hardveresen.
Szerencsére, mert így nem kell(ene) fél évente videokártyát cserélni.
És ezért ilyen borzasztóan irritáló, ha egy 5 éves hardverre írt szar SZAGGAT a 10-20x erősebb PC-n.
GTA 4-ért tarkólövés járna.
GTX260 896MB, c2d E6420@3.24GHz 4GB RAM DDR2 @1066MHz, X-fi extreme music, és a rohadék médiumba szaggat????????? WTF?!?!?!
4 magos proci, meg legalább 1GB VRAM? Mégis mit képzelnek ezek magukról? Ezt tudja hozni egy PS3? Arról ne beszéljünk, hogy ennek mekkora fogyasztása lenne. Komolyan megéri 600W-ot feletetni emiatt a szemét miatt...? -
tacsk0
aktív tag
Hello
Szep szep, baba nagyon... de ennyi penzt kivallo grafikaert nem adnek ki...
Udv tacsk0
-
Onderon
senior tag
de ebben mi a menő? van már ilyen egy ideje. az alienware-nek még külön monitora is van hozzá.
-
_az
senior tag
dögöljek meg, nekem ugyanígy nézett ki crysis bemutatója is
egyszerűen már nem látok különbséget a techdemók között! az egy másik dolog,
hogy mi kerül bele a végleges termékbe, ehhez gondolom erőmű kellene. -
ChromeX
addikt
szerintem ez zavara ez a 3 monitor és a fegyver meg olyan volt mintha torzult volna, a jobb szélső monitoron irreálisan nézett ki a dolog nem tudom elképezni hogy is szorította ezt a vállához. viszont ahogy kinéz.. ez egy render video volt
-
Peat;)
veterán
válasz
Vistaboy #108 üzenetére
A pc-hez nem kell megjelenítő, rádugod a retinahártyádra?
Legyen szó pc-s vagy konzolos gamerről teljesen mindegy ez a kérdéskör, mivel mindegyik ráköthető monitorra is és lcd tv-re is. Igen lcd tv-n sokkal élvezetesebb a játék. Mindegy hogy pc vagy konzol van rákötve. Csak hogy jön ez a konzolhoz bezzeg tv kell kérdéskörhöz. No az nagy kérdés. De ezzel te is tisztában vagy, csak megy a szúrka a nagy semmiért.
Ahogy az is nagy kérdés, hogy a négy éves konzol hardware hogy a francba tartja még mindig magát és nyújt még mindig elviselhető grafikát a többszörös teljesítményű pc-k mellett. A konzolosokat a játékok árával akarják hülyének nézni (harcolunk ellene, használt játék illetve külföldi rendeléssel), a pc-seket pedig a hardware és a trehány játékfejlesztéssel akarják hülyének nézni (harcoltok ellene, pl ph!-s olcsó bazárral és warez nyújtotta tesztelési lehetőséggel). Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, nem tudom mire jó ez a flame keltés. Árban egyébként tényleg egy lcd tv a különbség kb, viszont mellettünk el (kéne) halad a pc grafika, mi ezt bevállaljuk, akinek nincs ideje driverkedni, szerelni, bővíteni, olvasni melyik vga proci ram stb a jó, annak egyszerűen nem marad más lehetőség ha játszani szeretne. Így is alig tudom benyomni még a konzolt is, de diákként én az mondom pc mert megvan a feelingje hogy szereljük, húzzuk mittomén. Munkásemberként már konzol. De ez is csak egy vélemény.
A crysishez kapcsolódva pedig, elindult nemrég a crysis motorral az entropia universe című online játék. Már 6-7 éves mmorpg szerű, reálgazdasági háttérrel működő game, ha jól tudom az első amelyik crysis motort használ. Jobb sebességgel megy mint a warhead, igaz nem olyan szép de így is egyedülálló. Nincs havi díj, mászkálni bárki beléphet. Játszani már drága dolog
-
kpal
nagyúr
Teljesen igazad van
! De ez a 3 monitor nagyon felesleges 1 átlag usernek...
-
Vistaboy
veterán
Sokan mondják, hogy drágább a PC, mint a konzol. Ez így is van, nem is akarok vitatkozni vele. Viszont a legtöbb új generációs konzol képe a legjobban egy HD-felbontású TV-n mutat, ami szintén nem két fillér. De még így sem lesz olyan a képe, mint egy high-end PC-nek.
-
Már egy 4870 is sokkal szebb grafikát képes megjeleníteni mint a konzolok. Az megint más kérdés, hogy írják meg a játékot. Nekem volt x360-am és nem ájultam el tőle. Tény, hogy voltak hozzá élvezetes játékok, de egy pc-n játszani sokkal élvezetesebb pláne fps-t. Ráadásul ugye a szaggatások. Nekem sok boxos játék beszaggatott és 30fps fölé sem óhajtott menni. Ez pc-n simán kiküszöbölhető. Szóval tömören, tény, hogy drágább egy pc, de sokkal többet is nyújt mint egy konzol, illetve nyújtana, ha a kiadók és a programozók is úgy akarják.
-
ooooobi
senior tag
Mindenki mondja h inkább venne 106os hd tvt, node itt nem a méret a lényeg, hanem h igy sokkal nagyob a látótered, ez fpsben is elég nagy előny, meg minden komolyabb autús szimulátorban, nem kell forgolódni annyit.
-
Hát ez nem semmi.
Ha azt mondják az új generációs VGA kártyával a pc már erösebb a konzolnál,ez lehet,de azt azért vegyük észre,hogy egy jobb VGA karesz árából egy komplett X-Box-ot veszek.
Tehát még mindíg elöny a konzolnál -
- = Zk = -
félisten
válasz
--Disztroj-- #101 üzenetére
ilyen árral szvsz ezmég brutális
-
MrPG8
aktív tag
Igazából van már hajlított képernyő, csak fyi. 43"os. Jó nem 5800xsok felbontású csak 2880×900. De már ez is 1,5 millába kerül... Bár a határ a csillagos ég!
Szerk: A csoda szerkezet NEC CRV43 névre halgat. ( Ha valaki esetleg rohanna megvenni!)
-
madgie
titán
A JVC nemrég jelentett be egy 10 MP-es felbontású projektort (4,096x2,400 pixel), lehet izzítani az Evergreeneket
-
kingabo
őstag
válasz
- = Zk = - #95 üzenetére
Ja, csak a gond ott van, hogy mindjárt itt a vga, meg valamikor a játék is, de megjelenítőre egyelőre csak a vastagkeretes monitorok vannak/lesznek. Ahogy az nvidia a 100Hz-s monitorok mögé tudott állni a stereohoz, az amd is beszélhetett volna egy-két gyártóval. Szerintem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
--Disztroj-- #94 üzenetére
van benne igazság!
majd "meglássuk" mit hoz számunkra a jövő e téren.... -
--Disztroj--
senior tag
válasz
- = Zk = - #90 üzenetére
Hát figyi ez egy olyan ziccer amit kár lenne kihagyniuk (oled egyik legfontosabb képesége az hogy hajlíítható), gondolj csak bele milyen élmény lesz az hogy megnövelik a beláthatóságot, főleg ha továbbfeljődik a grafika, egyszerűen képtelesnég lesz vérpistit kihámozni a székből, de gyanítom hogy engem is....tény, hogy nem holnap lesz ez az eset, de mintha abban a cikkben egy fénykép is felbukkant volna, tehát már nem elméleti szinten mozog a dolog.
Egy korábbi hszban a projektoros linken a két szélső kivetítőn mintha már a kocsi oldalát is beláthatóvá tették volna, szal igazából tessék lássék -
Xirtam
veterán
Ez de durva!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
--Disztroj-- #89 üzenetére
" Ennek tükrében amúgy kár mazsolázni azon hogy a monitor széle milyen vastag, mert a jövő egész másképp fest "
Most mondjam azt, hogy igazad van?De sztem még az sem biztos. Az, hogy látunk ezt-azt, az sztem nem feltétlenül fedi azt, amit esetlegesen később kapunk v kaphatunk! Ezcsak egy irány mutató.... De ezmár mély filozófiával spékelt számítástechnika...
OLED kijelzős szegély nélküli monitor pl -
--Disztroj--
senior tag
Még valamikor olvastam hogy az oled kijelzőkkel az egyik gyártó terve az hogy egy extraszéles képernyőt félkörbe hajlítanak (nemértem miért nem jutott elöbb az eszükbe, már vártam hogy valaki kitalálja végre :] ), nah én arra lennék kiváncsi ott hogyan muzsikálna a dolog.
Ennek tükrében amúgy kár mazsolázni azon hogy a monitor széle milyen vastag, mert a jövő egész másképp fest
-
kingabo
őstag
Szerintem a monitorok keretei rettentően zavaróak, emiatt meg nem sok értelmét látom. Persze majd, ha lesz keret nélküli monitor, csak ugye ott az a "HA". Na meg ahogy phanzetomox írta is ehhez hány vga kellett?
mondjuk nem volt túl eseménydús rész
-
phanzetomox
őstag
nemtudom ez az ötezres felbontás (+cryengine) kicsit elbizonytalanított... képes lesz rá Egy ati kártya? sztem még 3 se
-
P.e.t.ya.
senior tag
azannnyaa
-
ATtIs_80
tag
Elnézve a teljesítményt, nagyon kemények lesznek az új ATI kártyák!
-
Silenzio
addikt
Ez kérem egy istentelen nagy baromság. Gondoljatok bele: a fickó oldalt ül, hogy láthasson a közönség, eleve a harmadát tudja belátni annak, mint amit egy szimpla monitornál belátna, a keretek miatt természetellenes az egész, és ami a legfontosabb: sík a képmező, mint egy monitorral, csak így kinyújtva sokkal zavaróbb. Ha a pofámba nyomnának három 27 inch-es monitort, akkor se játszanék így. Az oled meghajlítható képmezőjében látok fantáziát, ez csak parasztkáprázat. Két lényegi infót tudtam meg: hogy a cryengine3 gépigényétől nem kell majd félni, illetőleg az ATI új termékei igen jók lesznek. Mindkettőt el is várom.
-
nemethati
senior tag
Hát én nem estem hasra
Matrox-ék wide sorround gaming-je jobban bejön... -
vlkvy
csendes tag
válasz
cousin333 #73 üzenetére
Nem érted. Ennek a grafikáján valószínűleg rengeteget molyoltak, pont azért, hogy folyhasson rá a nyál. A sebességén is.
Ez még egyáltalán nem garancia arra, hogy a rá épülő dolgok is így fognak kinézni, a kártya így fog vinni mindent, sőt hogy rendes támogatást kap a 3 képernyős dolog.
Látványos, az tény, de a Lada is állat tanulmányautókat szokott kiállítani. -
orbano
félisten
a near clip planen megvágott füst spriteok meglehetősen cikin hatnak... a textúrafelbontás sem egy nagy élvezet... hűdehúde árnyékok meg minden, de a fal úgy néz ki, mint ha paintben rajzolták volna...
-
darkarthur
senior tag
Nem semmi! Viszont a tesztelős emberke tényleg elég gagyi
-
cousin333
addikt
Az engine aligha változik jelentősen. Függetlenül attól, hogy milyen lesz a végleges játék, a látvány és a hozzá táruló felbontás szerintem így is magáért beszél.
Hasonlítani pedig az eddigiekhez lehet. Namost ez jobban nézett ki, mint a Crysis, ugyanakkor jobban is futott a korábbiaknál (tekintettel a felbontásra). Ez már elég ok az örömködésre, nem?
-
vlkvy
csendes tag
egy leoptimalizált, apró techdemo grafikáját és az új kártya ebben nyújtott teljesítményét hasonlítjátok már most a majdan megjelenő játékokhoz.. bravo
-
DriderG
tag
Jobb lenne ha egyetlen egy monitoron mutatnának be 3x jobb grafikát. Ez így kb. azt jelenti, hogy ugyanaz a jelenet 1 monitoron 3x részletesebb textúrák mellett is elfutna. Az viszont, hogy hány objektumot tud feltextúrázni a kártya szerintem még mindig nem olyan eget rengető... Max. annyi, hogy a részletesebb textúra alapján képes tesszalállni a modellt. A shadereket meg növelhetjük lineárisan a csillagos égig, attól az még nem fejlettebb technológia. Ezért voltam dühös, mikor megjelent a GeForce GTX 260 és a 280: mintha két grafikus kártyát szorítottak volna egy GPU-ba, megnövelve annak a méretét és a fogyasztását a duplájára. Szerintem csak marketingfogásnak volt jó. Remélem jön majd a 8800GT/4770-hez hasonló ár/érték arányú kártya is mindkét oldalról...
-
sanyi0321
tag
Keresem az állam.
-
Tomi_Sci
őstag
Azért mert neked neked nem ilyen lesz, még nem kell ocsárolni.
Pl. egy OLED monitoron nem hiszem hogy sokakat fog zavarni az a gyufaszalnyi kava
Mondjuk 9nél már elég tetemes CF mennyiség kellhet hozzá, de hát ez van -
Voyage
aktív tag
Engedjétek meg, hogy én most besz#rjak.
-
Ateszzero
őstag
El kell mennem WC-re .Mindjárt visszajövök
Uppfff........Besz..rtam! -
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #18 üzenetére
elég érdekes volt
-
RootRulez
félisten
Úgy vagyok vele, ha 3 monitort nem fingat ki, akkor az én egyemmel el leszek vele egy darabig
ATI/AMD powa!!
-
Silentfrog
veterán
nagyon ott van!!
-
Dr. Romano
veterán
Nem lesz semmi az új kari, ha már önmagában is képes ilyen sebességre ekkora felbontásban.
-
Vistaboy
veterán
-
h-yle
addikt
"Már csak az a kérdés, hogy üzletileg melyik eset a kifizetődőbb a kiadónak: kiadni előbb a konzolos változatot, majd később a PC-set csúcs grafikával, vagy egyszerre mindhárom platformra, a PC-s verziót a konzolosokéhoz hasonló szintre butítva?"
Amíg PC-re egy játék negyed akkora eladásokat produkál mint konzolra, addig nem igazán kérdés a dolog.
-
dunc
nagyúr
válasz
PowerBuldog #4 üzenetére
És ráadásúl,hogy vakarozott......
-
7600 GS
addikt
És szerintetek ezt egy kártya képes kitoni magából? Még egy duplamagos szörny se képes erre, nemhogy egy egymagos.....
-
Na így már lehet játszani!
-
zed1983
őstag
Hát ez valahogy nem gyenge...
-
Ornagy
tag
Ezzel igazából azt demonstrálják, hogy milyen f*sza lett a kártya hogy ekkora felbontáson mien jól futtatja a ce3-at
Semmi köze az Eyfinity technológiához (szerintem) de várom már az 5870x2-t
-
Polllen
félisten
Most már csak keskeny keretes monitorok kellenek és jöhet a menet...én eltudnék viselni 3 vagy több monitort egyszerre...a 20" nekem pl kevés fps multiban...xD persze nem fél centire ülök tőle, de pl 3 monitor még éppen beleférne,h minimális szemmozgással belássak mindent...
-
cousin333
addikt
válasz
Runner_fxr #47 üzenetére
Szerintem meg a Cryengine 3 arra jó, hogy többé-kevésbé egységessé tegye a motort (PC-konzol viszonylatban). Ami nem jelenti azt, hogy nem skálázható megfelelően. Az egyes paraméterek nyilván be lesznek lőve PC-re és konzolra is. Előbbin szerintem jobban fog kinézni az egész, hiszen a konzol szintje alatta marad a Cryengine 2-nek is, tehát visszalépés lenne.
-
Az a véleményem, hogy inkább lesznek a játékok konzolos szintre butítva pc-n mint csúcs grafikával sajnos. Csak ebben az esetben nem tudom mi értelme lesz a méregdrága pc-nek. De remélem nem lesz igazam mert én pc-vel szeretek játszani, csak azt sem szeretem amikor hülyének néznek és a semmire akarnak pénzt kihúzni a zsebemből! Ami persze nem a hardver fejlesztők hibája, mert ők megalkotnak egy nagyszerű eszközt csak a pénzéhes játék kiadók és szintén pénz orientált programozók ezt magasról leszarják. Sőt még olyanokat is szoktunk látni, hogy a konzolos szinten lévő grafikát sem bírja el egy a konzolnál jóval erősebb pc. Van pár példa az ilyen trehány munkára pl GTA IV.
-
pckownz
őstag
Csak pc gameplay-t lássunk végre
-
cousin333
addikt
válasz
wednesday #44 üzenetére
Inkább az Eyefinity bemutatása volt a céljuk. Nevezetesen, hogy lerenderelnek egy nagyfelbontású képet, mintha csak egy monitor lenne, és azt teszik ki több monitorra. A kávát meg megfelelő technikával le lehet csökkenteni értelmes méretre. Amúgy az oldalsó két monitor inkább a térélmény fokozására van ("körbevesz" a játék), illetve a szemünk ott is érzékeli a mozgást.
-
wednesday
őstag
Nagyon a 3 monitoron való játékra helyezitek a hangsúlyt. Nem ezt prezentálta az AMD, hanem azt, hogy az új ATI szériának ez meg se kottyan, hogy ebben az esetben is hozza a teljesítményt.
A 3 monitor, valószínű a szemléltetés miatt volt így kitéve, hogy lássa a nép 3 db külön monitorról fut a krízis!
Most egy spéci monitorral vagy projektorral nem biztos, hogy átjött volna a teljesítményről szóló prezentáció üzenete. -
Sennalacy
aktív tag
autószimulátornál belső nézetnél esetleg jó, máshol hülyeség ez a többmonitoros felállás...
Ezt azért érdemes megnézni mielőtt azt hinnénk hogy a 3-as szám valóban komoly előrelépés... ez inkább csak egy konzol optimalizációnak tűnik mint valós verziószám növekedésnek. video
-
cousin333
addikt
válasz
littlelion21 #39 üzenetére
Akkor 3 projektort kell használni, azt lehet illeszteni. Szerintem itt is azzal nyomják...
-
r-chee
őstag
Nagyon ütős az erdős rész
. Lesz ereje az új kártyáknak, az biztos
.
Csókát pedig ne szóljátok le, nem játszani volt ott, hanem mászkálni csöppet egy kis pályarészen. -
Vistaboy
veterán
válasz
Runner_fxr #31 üzenetére
Nem arról van szó, nyilván jóval komolyabb számítási teljesítmény lakozik egy, még most piacra kerülő csúcs-VGA-ban, mint egy, már pár éves XBOX360-ban. Arról nem is szólva, hogy a DX11-et is támogatja.
Arról van szó, hogy mekkora plusz teljesítmény van a kártyában, mert meg sem riccen rajta egy olyan motor, amit még egy játék sem használ eddig. És az első ilyen játék megjelenése is odébb van még.
-
littlelion21
addikt
Nem tudom ki hogy van vele, de engem a monitorok kávája kb. megőrjítene.
Amúgy meggyőző. -
Zin
őstag
villany szamla power...
-
JoolsNOS
veterán
Nem lenne rossz a 3 monitor, ha a másik kettő az oldaladon zajlódó dolgokat mutatná. De ez mind3 ugyanazt mutatta gyakorlatilag. Tehát bőven elég lett vna egy extra széles lcdtv. És akkor a peremek is megszűnnek. De ha a két monitos az oldaladon zajló eseményeket mutatja az teljesen más. Úgy van értelme mert pl futás közben oldalra tudsz nézni, nem kell oldalazni. De ez majd a hajlékony kijelzőkkel lesz igazán élvezetes. Mjd ha már körbe tudod magad "vonni". És akkor forgathatod a fejed kedvedre.
-
MrPG8
aktív tag
Remélem konzolon is minimum így fog kinézni! ( ha nem szebben
)
Mert akkor tuti beszerzem a crysis 2őt! -
sagesz93
addikt
Nemtudom látta-e valaki: [link]
24 monitor -
RyanGiggs
őstag
-
"ugyanaz a bemutató pálya, amit konzolokon már láthattunk korábban, PC-n legalább olyan szépen fest - ha nem szebben." Ez elég szánalmasan hangzik tekintve, hogy az a bizonyos pc sokszoros teljesítménnyel rendelkezik mint az a kis szaros dobozka! Még szép hogy sokkal jobban kéne kinéznie. Mire fel adnák akkor annyi pénzért? Boxot veszek 40-ért.
-
savior
őstag
esetleg ha gyartananak olyan monitorokat, amiknek nincs kerete, akkor kevesbe lenne zavaro.
-
steven84
tag
Milyen monitorok ezek? Nagyon szép a képük!
-
ThaBoss
senior tag
Jó a bemutató, csak úgy hasít a játék...
Érezhető, hogy az új kártya a bika, de esetleg nem akarják a CE 3-at kicsit optimalizálni, hogy kisebb felbontáson hasonlóan szépen guruljon egy 4800 szérián is -
RyanGiggs
őstag
Jópofa bemutató volt.
Bár engem rettentően zavarna a több monitoros rendszer!!!
Nekem van egy 19"-os monitorom, bőven elegendőnek érzem.
A 17"om az tényleg kicsi volt,ez már megfelelő.
Ki a franc játszana 3-6 monitoron!??
Mondjuk egy 106cm-es LCD Tv-n még el tudnám képzelni a helyzetet.
De hogy 3-6 monitoron játszak... szerintem naon xar!! -
L4R$()n
tag
Ha megtehetném akkor inkább egy 52"-os plazmát vennék, vagy egy prémium kategóriás projektort, nekem ez a 3 monitor nem jön be, megőrülnék a monitorok kávája miatt, hogy nem folyamatos a kép ...
-
Tituka
senior tag
brutális...
-
MaffiaFia
csendes tag
"semmiféle különleges hardverre nincs szükségünk, csak egy - vagy több - HD 58xx VGA-ra és monitorokra" télleg ezek a dolgok ráadásul mindenből 3 nem különleges
-
Enton
addikt
Királyság, nagyon vagány a bemutató. Viszont szivesebben látnám mindezt 6 monitoron.
Az ilyen 3 moncsi egymás melett inkább szimulátorokhoz jó nem fps-hez. -
CptMisi
őstag
ez az ember nem tudta merre kell menni? vagy mit nézelődött ilyen kétségbeesetten?
szép lesz
-
- = Zk = -
félisten
hogy rákaptak az ATI Eyefinity-re
oppá(#15) luw2win: hadd ne linkeljek pár felhasználót innen a PH!-ról, mert biztos lincselés lenne a vége
de légynyugodt, köztünk élnek
-
luw2win
őstag
nem tudom hányan fognak kiépíteni ilyen rendszert otthon?
0
-
dr.radon
csendes tag
Óóó... nagyon is fincsi dolog a három monitor. Aki multizik annak jól jön, mert kényelmesebb mint a track-ir. A szemed sarkából észreveszed ha valaki feltűnik oldalról.
-
Vistaboy
veterán
Nekem is egy 24"-es moncsim van, és bőven elég a látótér még így is. Ahogy a videót néztem, én is az esetek 90%-ában a középső monitort figyeltem, a szélső kettőt csak az erdős területeken néztem, de játék közben szerintem nem lenne sok értelme.
Viszont maga az a tény, hogy milyen látványra képes az ATI új kártyája még ilyen felbontásban is, elgondolkodtató. Azért kétmilliárd tranzisztornak van ereje.
-
Adams007
tag
Hát ez tényleg elég jól néz ki, csak engem kicsit zavarna a monitorok kávája. (Ettől függetlenül elfogadnám
)
-
Misi 007
őstag
Bemutatónak tökéletes de engem tuti zavarna ha így kéne játszanom!
Persze ettől nem félek mert sose lesz még két monitorom se nemhogy három! -
Jhonny06
veterán
Így van, látszott, hogy azért ment lassan/állt meg sokszor, mert közben magyarázta az előadó a fícsöröket a színpadon. Demonstrálásra mindenesetre ez is elég volt, nagyon komoly ez az erdős rész!
-
mokus1
addikt
Nekem ez nagyon nem tetszik, nem látom értelmét ennek a sok monitornak.Ha közel ülök akkor nem látom át az egész pályát ha meg távolról nézném akkor összemosódik nem fogod olyan részletesnek látni szvsz.Már egy 24"col monitort is nehéz belátni.
Nekem ez kőkemény parasztvakításnak tűnik. -
Vistaboy
veterán
válasz
PowerBuldog #4 üzenetére
Szerintem közben a másik csóka bőszen magyarázott a háttérben - fent az emelvényen -, gondolom azért nem indult el addig az ázsiai srác a karakterrel.
Fent hagyhatták volna inkább az eredeti hangot, ahelyett hogy zenét nyomnak be alája. Lehet hogy van ebből a bemutatóból olyan verzió is, én mindenesetre nem találtam.
-
FRENK1988
veterán
válasz
PowerBuldog #4 üzenetére
tényleg
Lehet nem tudta az (WASD) kombinációt
-
fpeter07
veterán
sztem teljesen felesleges a 2 szélső monitor, meg nem férne el az asztalon se úgy hogy nem kell
-
sTERNI
senior tag
A "next-gen" konzolok már a piacon vannak egy ideje, törvényszerű, hogy eljár felettük az idő. Most egy kicsit a PC lesz előnyben, de a következő generációs konzolok megint rátesznek majd egy lapáttal és minden kezdődik előről
-
PowerBuldog
veterán
Ettől a csávótól agyvérzést kaptam. Nézelődik jobbra-ballra, a karakter meg áll egy helyben a képernyőn... Marha jó bemutató.
-
Chalez
őstag
Na ez már nem gyenge...
-
^Bundi^
őstag
beszarás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged