- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Ahhoz nem is kéne PC se de ha már van..
Fejlesztői menüt bekapcsolod - USB hibakeresést (debug-ot) bekapcsolod - PC-re dugod a telefont - Driver-t felteszed hozzá - felteszed az ADBKit-et vagy az ADB & Fastboot++ (amit a témaindítóban is írtam..) vagy magát a Google féle SDK Toolst majd nyitsz egy cmd-t és azt mondodadb devices
és látnod kell a készüléket és a készülék kérni fogja hogy engedélyezd a PC kapcsolatot. Utánaadb shell
vagy a parancs amit ki akarsz adni aztán azt csinálsz amit akarsz. Ennél egyszerűbben nem tudom elbábozni.. nézz Youtube videót vagy nem tom'. Ennél csak bonyolultabb van.. pl. magán a telefonon csinálni wireless debug-al aShell.You-val vagy Shizuku-n keresztül vagy bármi.. két marék dolog van a témaindítóban. -
crok
nagyúr
Az ugyanarra jo mint a Google location services (segitseg, mint az A-GPS). Gyanitom neked inkabb olyasmi kell mint a fake GPS joystick (mock location) de az root nelkul konnyeden felfedezheto de elrejteni se trivialis (ha pl. te is da bet360-hoz hasznalnad). Mindenesetre ezzel rossz fele tapogatozol az biztos.
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Semmi. Ezek mar igy vannak bedrotozva ebbe a szarba (elnezest a szohasznalatert). Torles, jonapotkivanok'.
-
crok
nagyúr
Közben maga a patch is változott. Az inotia00 vagy a Cuynu féle egyelőre fejlesztés alatt áll (a WST félét még bele se vettem mert nem látom egyelőre biztosnak hogy csinálni akarja-e egyáltalán) de az eredeti Vanced félét dobnám mert az biztos hogy bottal se lesz piszkálva. Azért írtam hogy a patch és maga az elv is változott azóta mert ha csak emiatt váltasz akkor nem kell. De mivel az eredeti Vanced féle már nem lesz frissítve.. szóval érted. Nem tudom magadnak csinálod-e a build-et vagy valamelyik előre készítettet használod de az volna a lényeg hogy a patch-ekkel legyen összhangban a microG is. Én most az mMicroG-re álltam át ha számít, nincs gondom vele egyáltalán. Ha a MIUI.HU féle ReVanced build-et használod (látom ott is irogattál..) akkor (egyelőre) mindegy melyik microG van fent nálad.
-
crok
nagyúr
Az eredeti kérdésedben levágtad a cikk cínmének elejét addig hogy "ADB / ből" innen nekem az jött le neked csak adb kell, arra meg elég az ADBKit - de abban nincs fastboot.
Ha fastboot IS kell akkor neked kell a teljes csomag ADB & Fastboot++ amit letölthetsz a releases szekcióban. Ha van lehetőséged telepíteni akkor a telepítő a neked ajánlott mert egyből, még a telepítés végén megkérdezi hogy rakja-e a környezeti változók közt a PATH-ba az adb és fastboot binárisok helyét (így elérhetővé téve bárhonnan, ha a portable-el kell csinálnod akkor azt mindig meg kell magadnak oldani majd). -
crok
nagyúr
Valamiért most le van szedve a Download link és csak a lehajtható rész alatti régi build-ek linkjei vannak ott. Használj másikat - ez a "régi" Tiny, át lett nevezve mert ki lett bővítve:
[TOOL][WINDOWS] ADB & Fastboot++ | August 2022
https://forum.xda-developers.com/t/tool-windows-adb-fastboot-august-2022.3944288/
Neked elég az ADBKit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest