- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
tothmaxy182 #33 üzenetére
Látom egy igazé Gourmé-val futottam össze. Ahogy érzed...látom tudod mitől döglik a légy.
-
MrSealRD
veterán
válasz
tothmaxy182 #30 üzenetére
Ja, bocs én kezet fogok emberekkel...kilincset fogok...stb...amit sokan mások is. A saját laptopom hozom- viszem, így kapcsolatba kerül ezekkel a dolgokkal. Szóval NEM az otthoni asztali gépemről beszéltem...amihez senki nem nyúl....
A zavar ott van, hogy a régi mondás miszerint az 1 kilo kosz mindenkinek kell, az max a kertedben termett almára igaz. Nálad meg más gombás fertőzése is belefér...Részemről ennyi.
Jó egészséget! -
MrSealRD
veterán
(#16) cain69 & (#19) tothmaxy182
Úgy látom némi zavar van a fejekben. Felőlem mindenki azt csinál amit akar, de 6 éve voltam utoljára beteg...és nem gumiruhába meg szkafanderben ugrálok az utcán...csak odafigyelek dolgokra.Az alapvető higiéniáról pedig annyit, hogy 1 napot szánjatok rá és nézzétek meg miután és mielőtt fogdossátok a telefont meg a gép billentyűzetét...
Ja és olykor azután kell megfognod valamit, hogy más a sz@ros kezével nyúlt hozzá( csak nem tudsz róla ) mert képtelen az egyszerű kézmosás nevű műveletet végrehajtani azért én még nem kéne minden fertőzést elkapni....De persze biztos igazatok van...kell a kilo kosz...meg egy jó kis bakteirális fertőzés mert a bevásárolós kocsi után megfogtad a telefont, aztán elmész enni valamit, otthon meg tovább fogdosod... -
MrSealRD
veterán
válasz
Mr President #3 üzenetére
Naponta takarítom a telefont és a gépet is. nedves törlőkendő, majd 70%-os gyógyszertári alkohol. Végül mikroszálas törlőkendővel szárazra. Évek óta. Nem kezdett még ki egyetlen felületet sem, sehol.
Jó fejlesztésnek tartom a sok károgó ellenére, szerintem ők azok akik pont tojnak rá, mikor volt utoljára takarítva a készülékük...gusztustalan ami össze tud gyűlni. Attól, hogy nem látjuk még ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest