Új hozzászólás Aktív témák
-
Donkeysaurus
csendes tag
válasz
sz.balazs.95 #39 üzenetére
8-10 év múlva te nem fogsz 4,5"colos telefont látni, vagy max a csamcsung galaxy S15 micro minit
-
Romvr
őstag
válasz
sz.balazs.95 #39 üzenetére
Én is várom már ezt az időt, de szerintem lesz az 20 év is tekintve hogy még mindig kapitalizmusban élünk (lassú fejlődés mert minden lépcsőfokról 30 rókabőrt kell lehúznunk)
Mennyire királyság lenne egy olyan telefon (4,7"-5") amit ha hazaviszel akkor vezeték nélkül kapcsolódik az asztalodon a billentyűzethez egérhez, meg a monitorhoz (TV-hez) és már indíthatod is a neked tetsző Windows alkalmazást/játékot, amit gond nélkül visz. Vagy ha azt nem is de egy mai átlag laptop teljesítményt bír.
Megkapod rá az SMS-t, e-mailt, hívásokat amit azonnal tudsz fogadni is kihangosítva.
Ha sokat utazol meg csak egy dokkolható laptop "tokot" veszel hozzá amibe becsúsztatod (talán Lenovonak vagy HP-nak volt ilyen konstrukciója) és ott egy 11"-13"-15"-os laptop igény szerint.Egy eszköz mind felett...
-
Tikakukac
titán
válasz
sz.balazs.95 #36 üzenetére
Ez lesz majd a jövő, majd valamikor x év múlva. Amíg a 13"-os tabi is szétmelegszik PC üzemben, PC-nek meg rohadt gyenge, addig ennyi és kampó.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #30 üzenetére
Az Atom pont jó azokba a tabletekbe, ha komolyabban akarod használni arra ugyis nagyobb kepenyomeret kell.
-
Romvr
őstag
válasz
8"-on én nem sok értelmét látom ilyen erőnek. Persze nem árt ha van, de szerintem a 8" végezhető tevékenységek jó 90%-át el tudja látni az Atom is. Tekintve hogy a tárhely is max 64Giga amit pakolnak bele.
(#32) tjb007: Na igen, meg úgy szívja az áramot az aksiból mint óvodás az almalevet a dobozból... erre nem is gondoltam
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nem hinném, hogy bárkinek is egy legalább 2 cm vastag, 1 óra üzemidőre képes Core i5-ös 8 hüvelykes modell lenne az álma.
-
margithid
veterán
válasz
8"-os tabletben se lenne értelme szerintem...No meg ott hogy lenne hely a hűtésnek?
Szeritnem akinek teljesítmény kell az vegyen notebookot, egy táblagépben semmi keresnivalója mozgó nagy W igényű alkatrészeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest