- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#71562240 #31 üzenetére
Ehhez teszem hozzá, hogy nem 4GB, hanem 8GB memória, ott rosszul írtam.
(#41) forgonati: Milyen baromságokat írtam én?! Erre nem tudsz példát mondani.
Az X5 HD, nyilván HD, de megjegyeztem, hogy például éppen a doogeemobile néhol qHD-nak írja. Nyilván tévesen, tehát HD.
Azt hogy a qHD nevetséges ezen az 5,5"-en, azt éppen én írtam le legalább háromszor, tehát ellenem "elleninformációként" idecitálni kicsit furcsa. Specifikációkkal se dobálóztam, tényeket írtam, te dobálóztál, amikor azt írtad, hogy mindenben leveri az X5, miközben semmiben se veri le, éppen ellenkezőleg, a Modena veri le mindenben - kivéve a Modena qHD-ját, meg amiben egyenlők. Hogy neked mekkora méret a kényelmes, annak pedig semmi köze ahhoz, hogy az 5,5" leveri az 5"-et - és mellesleg eleve 20-30%-kal magasabb árszint az 5,5%.
Csak a tények kedvéért, mert egyébként ez a telefon engem se izgat, sőt engem az X5 se. -
forgonati
őstag
válasz
#71562240 #40 üzenetére
"fogadatlan prókátora lettem"
De miért? Mintha érdekelne valakit... Szerintem te ne írj baromságokat. Az X5-ben igenis HD kijelző van, és mindezt 5" mellett, ami egy emberi méret, szemben ezzel a lapáttal. (mondjuk a méret az pl. pont szubjektív, számomra rohadt nagy, maradjunk ebben). De ilyen méret mellett qHD kijelző nevetséges így 2015 második felében. Főleg ennyi pénzért. És lehet tőlem a Coolpad akár a világ 1. számú gyártója is, nem izgat. De gyenge telefont adnak irreálisan drágán, ennyi.
Ha nagyon akarod, nézz meg egy tesztet youtubon, játékkal, antutuval, stb. Lehet itt a hardverek specifikációival dobálózni, de az X5 láthatóan simán megy, és pl. Antutuban is azt a szintet hozze mint ez, csak épp HD felbontás mellett.
Amúgy meg nem izgat
-
törölt tag
válasz
#71562240 #31 üzenetére
A Meizu M2 Note példához:
Az M2 Note-ot 54ezerért kínáló Eustock ezt a Modenát kb. 35ezerért tudná kínálni, gondolom. Arányos. A Ping Digital vagy az MM kb. 80ezerért kínálná az M2 Note-ot. A XiaomiShopban még ma is, "kifutó áron" 75ezer az elavult hardverű Redmi Note. Ehhez kell hasonlítani a Modena hivatalos 53ezrét - mint "kezdőárat", amely majd lejjebb is megy persze.
Mondhatni nem a Modena kerül 53ezerbe, hanem a magyarországi kereskedelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest