- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Van is velük sok rossz tapasztalatom... hajlamosabbak rezonálni.
Én ideálisnak ebből a szempontból az olyan asszimmetrikusokat tartanám előnyösnek, amiknél csak a lamellázat lenne az, a súly jó része úgy is a réz miatt van...
Nekiállunk lassan ideális hűtőt tervezni
PHCooler
-
icon
senior tag
Abban nincs igaza, valamelyik előttem szólónak, hogy több hely lenne egy 25mm vastag ventivel. Ha a memóriás oldalra kerül akkor bizonyos lapoknál probléma lehet, ilyen szempontból jobb a 2x15 mm vastag venti szimmetrikusan...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
darkarthur #30 üzenetére
Az is igaz
-
darkarthur
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #26 üzenetére
Mivel, ha nem a kinézettel lehet megfogni Vérpistikét, hogy megvegye?!
-
HaZsolt
őstag
Én a CM212+ra raktam még 1 hűtőt, minimálisan lett jobb tőle...
-
csimpala
csendes tag
Hát nem valami nagy újjítás
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Lehet hogy nem ér semmit a venti, de jól mutat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#65675776 #23 üzenetére
pontosan. mondjuk épeszű 32/38milis venti megint ritkán van a piacon. az UltraKaze kb az egyetlen home pcbe szánt megoldás, de az nem jobb annyival egy Sflexnél, amennyivel arányosabban hangosabb (BB, kegyetlen motorzaj).
Sunon, Delta, YL, ADDA, SanAce, Papst meg még egy pár ipari gyártó foglalkozik ilyenekbe, de jellemzően kegyetlen erős motor van bennük, és magas fordulatszámra lettek kitalálva. 3-5W+ot meg nem minden fan header visel el (zalman mfc1plus elég szépen melegedett a 6Ws Papst 4312től, Deltának meg vannak 20Ws megoldásai is). a beszerezhetőségük megintcsak problémás, eltekintve a vezérlés és az elviselhető hangerő megoldásától (bár az újabb PWMesek általában lemennek 400rpmig, mostanában pedig láttam olyan megoldásokat, hogy a 12Vt kapja molexről a venti, a pwm signalt pedig külön, szóval nem égeti le a szabályozót).
egyébként kár, restriktív helyzetekben (pl nálam) lenne értelmük a vastagoknak.
-
Speed®
titán
Legtöbbször igen..viszont tény, néha szükségszerű. Nálam pl. ha hangkarit is akarok használni, a Setsugen2 az egyetlen értelmes alternatíva gyári slim ventivel..hiába teljesít normál ventivel sokkal jobban, így kell..mondjuk szerencsére jó értékeket produkál letekerve is, de ez a borda érdeme inkább.
-
banhammer
veterán
A hővezető paszták hány grammos kiszerelésben kaphatók?
-
mghltm
addikt
válasz
Tibor_560sec #11 üzenetére
-
Tibor_560sec
aktív tag
Külalak tetszetős ... már csak eredmények kellenek ...
-
AssAssynn
addikt
Szemrevaló hűtő. A paszták árára, s teljesítményére meg kíváncsi leszek.
-
mghltm
addikt
sajnos a vekony ventik csak oda jok, ahova masfelet fizikailag nem lehet beszerelni. nekem van egy 12mm-es scythe ( 2000 rpm, 45.47 CFM, 37 dBA ), de meg a cikkben szereplo 15mm-es is elveri ( 1600 rpm, 58.4 cfm, 30 dBA ).
-
LackoMester
addikt
Szerintem jó irányba léptek ami Slim verziót illeti, néztem pár teszt egész jó, bár szerintem a dupla ventinek köszönhetően kicsit hangos.
-
aram01
nagyúr
miért van az hogy akárhány ilyen hír jön,én mindig csak a tx3-at látom kicsit módosítva?
-
DaveJr
őstag
Specifikációk alapján nem vmi erős paszta a legjobb sem. MX2 és Chillaramic simán jobb hővezetésben.
-
törölt tag
Mindjárt jön Daa-Raa és leírja hogy a "slim venti nem ér semmit"
És igaza lesz!
Ebben az esetben tényleg tök felesleges volt ezt piacra dobni, ugye még a pwm-et sem tudja?
-
lujó55
addikt
érdekes ez a lapátozás. vajon tényleg jó, vagy csak jól néz ki?
-
Jó vétel lehet,ha közel vannak a memóriák,talán lehet nyerni vele pár milimétert. Ettől függetlenül szerintem parasztvakítás,megtévesztés eszköze a többi 412-höz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Trollok komolyan
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest