- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsúrficsúr
tag
Igazából a userek 95%-ának semmit nem szokás 5 percenként kikapodni a gépből belülről, legalábbis szerintem. Egyszerűen csak gondoltam, kipróbálom, hátha nem csak viccből rakták oda, de ez még sajna így annak is rossz lenne
De ennyiért szerintem nincs jobb ház.
Amúgy kíváncsi lennék most már egy zajszűrős, komoly ház tesztjére, mondjuk egy ilyennel összehasonlításban (méréssel, nem csak szóban/írásban), mit ér pl. a Sileo-n a zajszigetelés, vagy egy komolyabb Lian Lin.
-
zsúrficsúr
tag
Az öcsémnek is 331-esbe építettem a gépét három hónapja, és azzal a hátsó panellel én is szívtam. Egy slotos, könnyű VGA-t sem tart meg a tool less cucc, erre gondoltam, akkor marad a csavar - na ja, de így nem lehet rendesen rázárni a kis kaput, mert két-három mm-el el van csúszva a csavarnak a hely. Nem okos.
Amúgy nekem tetszik, és valóban nagyon hosszúnak kell lennie annak a VGA-nak, ami nem fér be a merevlemez miatt. Nagyon halk a hátsó venti, és jól is teszi a dolgát, kár, hogy előre nem került még egy, plusz 2e-t rá kellett még költeni.
Azoktól kérdem, akiknek bármi rezonál, mit raknak bele, 2,5"-es winchit? Egy olcsóbb WD merevlemez került bele, és még rögzítés nélkül is stabilan áll, annyira szoros a helye, le is karcolta az oldalát a szerelés, a dvd-íróval sem volt gond. Amúgy tényleg túl egyszerű volt a megoldás, át kell rakni a másik oldalra az egyik rögzítőt (pontosabban kettőt - hdd és dvd)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest