Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Yettel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
xGP
csendes tag
Szomorú
Ha jól tudom, akkor a gyári ventik 1300at pörögnek, ha ennél lassabb fordulatszámút teszek oda, akkor mintha ott se lenne, a gyorsabbak ugye még hangosabbak lennének.
Akkor marad az, hogy majd átkerül felülre. Kösz -
xGP
csendes tag
Nincs mindenhol, csak 5 van benne
Bár a szobámban sztem 32 fok simán van, sztem nem árt.
Szóval azt mondod inkább legyen felül ?
Perpill 2 van elől (1 ugye alapból a winyók előtt, a másik az alsó 4 meghajtó helyén, mindkettő szív), van egy felül, egy hátul és egy oldalt, ezek kifelé fújnak. -
xGP
csendes tag
Sziasztok !
Kb. 2 hónapja van ilyen házam, teljesen meg vagyok vele elégedve stb, csak egy olyan gondom van vele, hogy ha az oldalán lévő gyári ventilátor úgy van felszerelve, hogy befelé szívjon akkor süvítő hangot ad és meglehetősen hangos (nem a venti rossz, ha odarakom a kezem, hogy ne tudjon levegőt szívni, akkor elhallgat). Átmenetileg fogtam és megfordítottam, de most a nagy melegre való tekintettel jó lenne visszafordítani. Viszont ötletem sincs, hogy lehetne kiküszöbölni ezt a hangot. Próbáltam alátéteket pakolni az oldallap és a venti közé, de nem sokat változott.
Nem tudom, hogy ez a probléma csak nálam van, vagy esetleg nálatok is.
Esetleg van némi ötletetek eme hang kiiktatására ? (Nem akarom kivágni az oldalát
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő