Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
masterful87 #394 üzenetére
én levettem 5V-ra de az sem segített sokat.
így is hangos maradt az oldalventi. meglátásom szerint az egyetlen működő megoldás a turbulencia megszüntetésére az oldallap "szitás" részének kivágása.
amúgy tetszik a ház.
elöszőr én is azt hittem hogy benyomódott nálam az előlapi rács alsó része, mert a képeken nem látszik igazán, hogy nem egyenes az eleje. a másik kellemetlenségem az infinity miatt van. sajnos annyira közel van a ház tetejéhez, hogy hűtő fel-le szereléséhez ki kell vennem az alaplapot, ugyhogy procicsere is problémás, arról nem is beszélve, hogy ez az elfuserált lga775-ös lefogatás hajlamos elengedni magát a majdnem 1 kilós borda súlyától és ha vissza akarom pöccinteni a helyére az szintén alaplap kiszerelésével működik csak. de ez igazából nem a ház hibája.
-
Gerisz
addikt
válasz
masterful87 #394 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest