Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalala
senior tag
Az MRT-s reszhez irnek annyit, hogy nem veletlenul tiszta a metro.
Hatalmas osszegekkel buntetnek az ellenorok, ha eszreveszik hogy etel, innivalo van a kezedben (ugy hogy csak a kezedben van es nem iszol/eszel), vagy esetleg ragogumi van a szadban. Az utobbin nagyon meglepodtem, mikor baratnom riadtan nezett ram hogy ragozni merek a metron
Az indok egyszeru, ha eszel, iszol, ragozol akkor van ra esely, hogy el fogod dobni.Viszont igy rend van es tisztasag.

A NOVA-t sikerult megnezned?
-
Shalala
senior tag
Mult ev ota 3szor voltam kint 1-2 hetekre.
Nekem nagyon nagyon tetszik, tervezem hogy kikoltozok.
Baratnom pont most latogatott meg, aztan utazott haza taipei-be, hat mitmondjak szivesen mentem volna vele megint
Kulfoldikent egyedul eligazodni hat eleg erdekes

Viszont ha van kint ismeros aki korbevezet akkor sokkal sokkal jobb mint itt europaban barmi. (nekem)A fiatal csajok tenyleg nagyon jok

Ajanlom ezt a videot vagykeltonek, 1:00-tol:
[link]Ez a Luxy amugy Rudi, ha megnezned

-
Shalala
senior tag
Hello!
Mult evben en is voltam computex-en, akkor ismertem meg a mostani baratnomet

Szerintem nagyon szepek a tajvani lanyok, menj le ha van idod valamelyik clubba (luxy, room 18), alig lehet levakarni a csajokat, imadjak a feher embert

Ha van idod menj le delre, gyonyoru tajak vannak, taipei sima nagyvaros.
Ha meg kockulni szeretnel erdemes elmenned a taipei main station-re , ott van a Nova nevezetu szamtech uzlet (2 GuanQian Rd.), kb 130-140 szamtech ceg arulja az alkatreszeket, nagyon jo aron, egymassal versenyezve, egy epuletben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest