Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha ez igaz, akkor óriási hibát követtek el.
-
ribizly
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Cloud 1 ugyanaz, mint a Cloud 2. Csak a kiegészítőkben térnek el.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
turistakolbi
üzenetére
én a Roccat Kave et cseréltem a Cloud 1-re... eddig patika.. engem a mély érdekelt, épp ezért nem lett Cloud 2...
eddig semmi bajom vele, max annyi, hogy szenvedek a mikrofon beállítással, mert behallatszik bezsélgetésbe, visszahalljáéék magukat stb... de ez sztem winfos... de fura, mert a Roccat nem volt ilyen -
válasz
turistakolbi
üzenetére
Wow, én meg anno majdnem megvettem, és azóta is gondoltam rá párszor, hogy ha lesz egy kis fölös zsém, akkor még beszerzem! HyperX termékben még sosem csalódtam.
-
turistakolbi
aktív tag
Ezt senkinek nem ajánlom.
1 év 9 hónap után, elkezdett ragadni a gumi füles része, és természetesen le is válni.
A mikrofonja kritikán aluli, a fejen lötyögős, a hangzása még elmegy. ( 1 sör után... )
8k-t ér a füles. többet nem. Sőt szerintem még 8k ért is találni jobb minőséget....
ez szörnyű -
- = Zk = -
félisten
nézem, úú. ez kell...
olvasom:
" A képletből azonban hiányzik a mély hangok előállítására szolgáló egység, ezt a döntést pedig azzal magyarázta a gyártó, hogy a legtöbb fejlesztő egyébként sem optimalizálja a játékát a valós térhangzásra, ezért csak feleslegesen foglalná a helyet a plusz hangszóró, inkább a többi méretét növelték meg, ezzel javítva a minőségen. "
jah, akkor köszi nem... mégse. a Roccat Kave-et is ezért cseréltem le.... -
Teljesen mindegy a hangminőség (nem is várok sokat), lényeg az Asus márkanév. Apu megveszi picifijának karira, szülire. Elektret, mi..?
Na majd adok én neked Alain Delont... -
Van egy olyan érzésem, egyik sem lesz 25k alatt!
Ugyanakkor egy HyperX Cloud Stinger szerintem simán hozni fogja a szintjüket, ami meg 16500 Ft több helyen is.
-
ribizly
veterán
És mikor fognak ráébredni ezeknél a gyártóknál, hogy ez nem a megfelelő irány? Példát kéne venni pl. a HyperX-ről meg a Cooler Master-ről. Össze kell borulni valamelyik gyártóval (mint az említettek tették a Takstar-ral) és csinálni egy kiváló hifi fejesből egy gamer fejest (értsd oda kell rakni mellé egy jó minőségű mikrofont).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest