Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz DraXoN #983 üzenetére

Melyik kinti forumon? En nem lattam panikot, pedig 2db angol nyelvu forumon is fent vagyok. A panikkeltes az egy negativ kampany resze. Ti panikoltok, kozben meg igazabol mashol sokkal nagyobb kockazatnak vagytok kiteve, amirol nem is tudtok.
    Valahogy meg nem kerult bele a hirekbe az, hogy sorozatos, tomeges adatlopast kovettek el ismeretlen hackerek, akik kihasznaltak a biztonsagi reseket az Intel processzorokban. Meg ugy sem, hogy mar nyilvanos a dolog, magyaran szabad a gazda. Szoval persze, AMD topikban panikoltak paran, atjarva Inteles topikokba.
    Mint mondtam, hogy ez nem az atlag usereket erinti rosszul, hanem a vallalatokat, ahol egyebkent is az ipari kemkedes egy biztonsagi kockazat.

De abban egyet ertunk, hogy ez az egesz szegyen egy olyan volumenu cegtol, mint az Intel. Viszont tobb mint 1 evtizeden keresztul nem volt mas alternativa, igy mindenki ezt vette, mert a masik gyarto termekei hasznalhatatlanok voltak, es minden zsakutcaba fejlesztettek.Tudod, "The future is fusion" bullshit....

Új hozzászólás Aktív témák