Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy ideális világban ez szerintem úgy működne, hogy a GPU-ban lévő fix funkciós egység előállítja a stream-et, GPU terhelés nélkül, de a GPU-nak ezt el kell küldenie a procinak valamilyen módon - nem tudom, hogy a küldést lehet-e terhelés nélkül.
Ezután a procinak elő kell állítania a hang mixerből a megfelelő bitrátájú hangot, majd ezt össze kell muxolni a GPU-ból érkező képpel valami konténerbe, amit lehet stream-elni.
Ez is kis mértékű CPU terhelés (audio konvertálás, muxolás, küldés, illetve a video stream olvasgatása a RAM-ból).
A valóság ezzel szemben nem tudom hogy van.(#885) BiP: Én sem. Ennek az egésznek egy mag bőven sok, még akkor is, ha az a mag alacsonyabb frekin megy a többi mag miatt, melyek a játékot futtatják. Aztán a valóságban lehet, hogy nem így megy, és akkor lehet nagyobb terhelés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Vigneau interaktív lokálblogja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest