Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
üzenetére
32 éves vagyok és nekem tetszenek az ilyen cuccok, és az ismeretségi körömbe sora váltják le a haverjaim a cuccaikat rgb-s re pedig +/- 5 év korkülönbségű emberekről van szó! Van haver aki még 20 ezres razer rgb egér alátétet is vett, pedig arra még én is azt mondom hogy felesleges, vagyis nem az rgb mert nekem is rgb-s alátét van de a 20 ezres razer az felesleges, meg lehet venni 10 ezer alatt is kb úgynazt
Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Robotporszívók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Suzuki topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Van haver aki 6 gen intel megjelenése előtt kb 3 hónappal vett új gépet, azóta is állandóan siránkozik hogy miért nem tudott még kicsit várni, és nem nem azért mert hogy nem elég neki a 4 gen, hanem mert hogy milyen szép rgb-s alaplapok vannak a 6 genhez meg rgb ramok... de most már csak ezért ő nem adja el a gépét.