- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcsiv
csendes tag
Igazából én pont az ellenkező oldalát látom és tapasztalom: egyre többen supportálják inkább az OpenVR -t (mert lehet hogy egy picit bonyolultabb az SDK, de ennek is oka van), cserébe helyből az összes HMD-t támogatni tudják (köztük az oculus-t is), az utolsó házilag összebarkácsoltig
Igazából ez az egész egyáltalán nem egy lefutott dolog, még alsó hangon legalább 1 év mire konkrétumokat lehet mondani a VR piaccal kapcsolatban
-
Mcsiv
csendes tag
Ezért írtam közvéleményt is
Az oculus amiben nyert, az a kényelmi komfort, azt viszont mindenütt vitte. Az OpenVR pedig az elmúlt hónapokban nagyon pörgött, igazából nem sokkal van lemaradva az oculus sdk mögött. A predikciókban az oculus előtt jár, trackingben (ami vélhetőleg és a bejelentések szerint is szintén az openvr része lesz) pedig messze az oculus előtt. Az OpenVR lassú haladásához azért azt is add hozzá, hogy nem lehet olyan dirty hackeket véghez vinni mint az oculus esetében (egy nagyon jó, átgondolt felületet biztosít mindkettő, de az egyik esetében a hardware nem fix és az egész rendszer végletekig finomítható a driver interfész oldalról).
-
flatline#2
tag
Egyáltalán nem ártottam bele magam eddig a VR-os dolgokba, de ahogy hallottam a Vive igen jó élményt ad és pár játék is van rá. Az, hogy lemaradott a szoftverplatformjuk az mit jelent gyakorlatban? Nem valósítható meg annyi minden rajta mint mondjuk Oculuson, kevesebb lehetőség rejlik a jelenlegi szoftverben? Másrészt nem is értem, hogy a Valve mint talán a legnagyobb PC-s játék terjesztő miért nem fekszik rá jobban erre, amikor ők szerintem eléggé meg tudnák ezt lovagolni. Lehet úgy állnak hozzá ehhez mint az Nvidia a videókártyákhoz, amíg nem kell több mint ami amúgy is van, addig nem is tesznek bele többet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Jelszókezelők
- Milyen program, ami...?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest