- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Nem igazán lehet erről több infót találni, egy német nyelvű videót találtam csak és a németem nem elég jó, de mintha arról hadovált volna, hogy nem a blokkra nyomja a vizet a pumpa, hanem onnan szívja (tehát magyarul nem a blokk előtt, hanem utána van a pumpa belépő oldala) és emiatt kevesebb a turbulencia és a vibráció, így a zaj is... de lehet, hogy rosszul értettem
https://www.youtube.com/watch?v=y6TCs2dPXU8
-
A vízhűtő különlegessége, hogy fordított áramlású szivattyút használ, vagyis nem tolja, hanem szívja a vizet. Mindemellett a felhasznált csövek rendkívül hajlékonyak.
Ezt mégis hogyan kellene értelmezni? Egy ventilátor tolja vagy szívja a levegőt? -
arn
félisten
Mi az hogy nem tolja, hanem szivja? Egy szivattyuban mindig valahonnan valamerre aramlik a viz, csak megnevezes kerdese melyik a kimenet es a bemenet. Vagy rosszul gondolom?
Nem tolattyu, hanem szivattyu?
-
eventus
veterán
Pure Wings 2 ventik vannak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest