Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
-
Male
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Akinek notebookja van, és azon akar játszani, az már eldöntötte mit akar, neki nincs is más választása... szóval ezen meg nincs mit vitatkozni.
-
Male
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #21 üzenetére
Csavarhatod... tehát beláttad, hogy a 60-ért külső VGA ház meg egyéb cuccok megoldás helyett vannak jobb alternatívák, pl a konzol is, amire most rákérdeztél?
-
Male
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
A hangkártya gyártók nem is nagyon élnek meg... iszonyúan beszűkült az a piac mára.
Jó, hogy te magad írod, hogy 160GB a játékok könyvtár... ha a játékokat nem oda telepíti, mert asztalija van, akkor pontosan ennyivel kisebb SSD elég.
"Miért is? Ki akarna venni egy asztali gépet, ami semmivel se tud többet a notijánál, csak van benne nagyobb VGA?"
Aki játszani akar?Tehát pontosan a célpiac.
-
Male
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Az integrált bőven jó az emberek 99%-ának.
A notiba nagyobb SSD kell, ha a játékokat is arra akarod telepíteni...
Ilyen VGA ház nem tudom van-e másik... "SilverStone megoldása egyedi", erre alapozva nem nagyon van választék.
A konfigod... na neeee, ezt ugye nem gondolod komolyan? Drágább dolgokat nem tudtál volna összeszedni?
A subnotival van versenyben, azt a szintet kell hoznia...
proci: ha mér intel vonal, mondjuk egy i3 3220, 28.000-ért, de ennél vannak jobb vételek
lap: 12.000-ért már van választék
hangkártya: nem kell
ram: 2x4GB 16-ért
procihűtő: adnak a procihoz...
ház: tetszőleges olcsó ház megteszi...és most tartunk még csak a külső VGA ház áránál.
-
Male
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Ok, az USB hub sokat segít.
"egy USB-HUB és az adapter áll az Alaplap-Proci-Ram kombóval szemben"
Hááát... USB-s hangkártyát írtál, külső vinyó ház, USB Hub (mivel a vinyót is erre akarod dugni, és elvileg arra telepíted a játékot, szóval kell a tempó, így USB3-as), és ezek az olcsóbb tételek.... de jön a Thunderboltos dokkoló (árat nem tudok, de szerintem ebből gyárit 30.000 alatt nem kapsz), aztán a cikk beli külső ház a VGA-nak alulról becsülve is 50.000-ért... ennyiből lazán kijön az a proci-lap-ram hármas, ami túlteljesíti a subnotidat.
-
Male
nagyúr
Subnoti mellé tartasz nagy monitort, hangfalakat, külső VGA-t, egeret, billentyűzetet, és persze jó nagy vinyót tartasz benne, hogy a játékok is elférjenek... aztán ha hazaérsz kötözgetsz 10 percig, és kábelhegy az asztal. (persze, tudom, van dokkoló, nekem is volt, de ez azért nagyon nem általános).
Szerintem ez drágább és kényelmetlenebb megoldás, mint az, hogy hazaérsz lerakod a subnotidat tölteni, aztán benyomod az asztalit és 20 másodperc múlva indítod a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged