- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Csak az a baj, hogy az üzleti vonalat is igen jól elcseszték az új Latitudeokkal. Én is nagy barátja vagyok Dell gépeknek, mert minőségben, szervizben nagyon jók, de mostani portfólióból magamtól nem nagyon vennék, ha nem ez lenne a standard nálunk. És érzéseim szerint azért ők nem nagyon erőltetik az AMD-s vonalat
.
-
Gusztáv
addikt
Azért ezek minőségben, teljesítményben, szolgáltatásokban mérföldeket vernek a netbookokra. szóval nem túl reális, hogy netbook áron jöjjenek. Ha 200 alá beférnek, akkor szerintem már bőven jó ajánlatnak számítanának, de az IPS panelesek (ami tabletnél nem épp hátrány) attól tartok ennél is drágábbak lesznek.
Ha magamnak notebookot kéne venni, én nagyon komolyan elgondolkodnék egy ilyenen. De jó nekem ez a bemutató példány is, szívesen tesztelném.
@HaZse: a Dell megint nincs benne a támogató cégekben
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest