- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Nagyon szimpatikus megoldás. De részemről még várok ~5évet, mire ilyet veszek.
Addigra elképzelhetőnek tartom, hogy olyan hardver kerüljön a tablet részbe, ami most egy 200ezres notebookba (nyilván akkor 200nál többet fizetnék egy ilyen készülékért) és üzemidőben is jó legyen, mindezt úgy, hogy a hűtése is megfelelően működjön.Vagy csak én vagyok maradi, és ez az összeállítás hozza ugyanazt, amit egy valamivel olcsóbb notebook (teljesítmény, üzemidő, hőmérséklet területeken)?
Persze előny itt az is (amit már korábban máshol alkalmaztak), hogy a billentyűzetbe is kerül esetleg egy akksi, ezzel jelentősen megnövelve az üzemidőt, nem is beszélve az egyéb hardverekről (SSD, vidkari, stb).Szerk.: közben látom, érkezett is egy válasz arra, ami engem érdekelt. Úgy érzem, ez a kombó mindennapi használatra nem megfelelő még, de hogyha csak alkalomadtán szeretnénk szétválasztani, akkor jó lehet. De tényleg zseniális lesz ez pár éven belül, amikor nem kell (számomra) ilyen kemény komrpomisszumokat kötni!
A passzív dolgok meg csodák, én odavagyok értükPersze nem desktop gépbe pl, de ha sikerül pár év múlva azt is laptopokba megfelelően átvinni...úúú
király bolygó lesz ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 (felújított)
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest