Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
válasz
#06658560 #17 üzenetére
Biztos igazad van,de mint említettem nem értek és nagy részt nem is hallottam azokról az alkalmazásokról amiket említettél.De a Fórum alapvetően arról szól,hogy közöljünk egymással információkat,segítsük egymást.Éppen ezért köszönöm hogy egy másik,számomra ismeretlen szemléletet is vázoltál előttem.
-
Daert
őstag
Ez a Silverstone valamit nagyon tudhat .......
Mellesleg ez a gépszörnyeteg nagy étvágyú lehet,aki ilyen konfigot vesz az már kezdheti is a tárgyalásokat a paksi áramfejlesztő lízingeléséről.
Ennyi VGA teljesen felesleges és értelmetlen,de legalább jól néz ki.Egyben marketing a 2KWh tápok eladásához -
Daert
őstag
Valakinek sikerült beazonosítani a SilverStone házban csücsülő CPU hűtőt?
Engem egy paneltömbbre emlékeztet a lakótelepről -
Daert
őstag
A Core 2000-es nagyon szimpi.Letisztult,egyszerű és jól szellőző házikó a képek alapján.Sőt ha valóban 12K-lesz az ára,akkor bekerül a best buy/must have kategóriába.
"azon belül is a friss 2000-et, ami a nemrég bemutatott Core 1000 és Core 2000 közé illeszkedik be" Ezt nem értem,hisz a Core 2000-ől van szó
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest