- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Macrodroid
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daert
őstag
válasz
#06658560 #17 üzenetére
Biztos igazad van,de mint említettem nem értek és nagy részt nem is hallottam azokról az alkalmazásokról amiket említettél.De a Fórum alapvetően arról szól,hogy közöljünk egymással információkat,segítsük egymást.Éppen ezért köszönöm hogy egy másik,számomra ismeretlen szemléletet is vázoltál előttem.
-
Daert
őstag
Ez a Silverstone valamit nagyon tudhat .......
Mellesleg ez a gépszörnyeteg nagy étvágyú lehet,aki ilyen konfigot vesz az már kezdheti is a tárgyalásokat a paksi áramfejlesztő lízingeléséről.
Ennyi VGA teljesen felesleges és értelmetlen,de legalább jól néz ki.Egyben marketing a 2KWh tápok eladásához -
Daert
őstag
Valakinek sikerült beazonosítani a SilverStone házban csücsülő CPU hűtőt?
Engem egy paneltömbbre emlékeztet a lakótelepről -
Daert
őstag
A Core 2000-es nagyon szimpi.Letisztult,egyszerű és jól szellőző házikó a képek alapján.Sőt ha valóban 12K-lesz az ára,akkor bekerül a best buy/must have kategóriába.
"azon belül is a friss 2000-et, ami a nemrég bemutatott Core 1000 és Core 2000 közé illeszkedik be" Ezt nem értem,hisz a Core 2000-ől van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Óra topik
- Automata kávégépek
- LEGO klub
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lexus, Toyota topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest