- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Feltalálták azt amit már jóval ezelőtt kellett volna és akkor esetleg lett volna időszaka ennek a konnektoros hálózatnak amikor jó alternatíva lehetett volna pl. a házon belüli "jaj nem akarjuk szétfúri a falakat akkor már inkább WiFi" problémának.
WiFi legalabb mukodik (amig vasbeton nem arnyekol, es nem 5Ft-s cuccokat hasznalsz, hanem rendes eszkozoket), nem vagy konnektorhoz kotve, nyugodtan kiviheted a laptopodat a kertbe napozas kozben netezni.
PowerLine cuccbol meg meg nem lattam olyat, ami stabilan mukodott volna.
Melohelyen probalkoztam tobbfelevel is, mivel ugyfeleinknek lett volna ra igenye, hogy ne kelljen utolag UTPsiteni a mar berendezett ettermeket, de egy szoban belul meg valahogy mukodott, 3 szobaval odebbrol mar pingelni sem tudtam a masik PowerLine adaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest