- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
nyunyu Már csak a villanyszerelőkben kell bízni, hogy elég nagy átmérőjű kábelt használnak
Ezert hoztuk videkrol az ismeros mestereket hugom lakasanak felujitasahoz, mert az enyemet anno a pesti generalkivitelezo kontar bandaja elegge elbarmolta
Szerencsere a villanyomat turhetoen raktak ossze, bar a mai napig nem ertem, miert gondoltak ugy, hogy jo helyen lesz a konnektor a mosogatotalca mogott.
-
nyunyu
félisten
Egy fázison nem tudom mekkora áramot engedélyeznek, de 20Anél nem lehet sokkal több
En ~6-7 eve bementem az Elmuhoz, hogy keves a 10A megszakito a villanyora elott, siman felszereltek helyette 25A-t parezer forintert, persze miutan meggyozodtek rola, hogy eleg vastag rezdrot megy a falban, nem alu. (alura max 10A lehetseges, kulonben kigyulladhat a vezetek.)
Most mar asszem 32A-ra emeltek a halozatfejlesztesi hozzajarulas nelkul adhato maximumot, afolott kell csak sokat fizetni.
-
nyunyu
félisten
a wifivel teli van a tokom - a ketantennas csodakkal is osszevissza mukodik a panelban.
Tizenhuszonezres Linksys/Zyxel/Edimax jatekszerektol nem is lehet elvarni, hogy atloje a panelt.
Normalis AP-vel probaltad mar? Motorola 5131 meg 3Com 7160 kaliberuekre gondolok itt.Amit probaltam PowerLine kutyut, az a rairt sebesseg felet tudta ugy, hogy ugyanabba az eloszoba volt dugva egymas melle a 2 kutyu.
Szoba tulso vegebol, par masik eloszton, villamvedon keresztul mar csak 3mbittel csatlakoztak.
Par szobaval odebbrol meg mar sehogy... -
nyunyu
félisten
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
Ez jobb mint a wifi.
Eleg maceras lenne kicipelni a 60 kilonyi gep+monitort az asztalomrol.
-
nyunyu
félisten
Feltalálták azt amit már jóval ezelőtt kellett volna és akkor esetleg lett volna időszaka ennek a konnektoros hálózatnak amikor jó alternatíva lehetett volna pl. a házon belüli "jaj nem akarjuk szétfúri a falakat akkor már inkább WiFi" problémának.
WiFi legalabb mukodik (amig vasbeton nem arnyekol, es nem 5Ft-s cuccokat hasznalsz, hanem rendes eszkozoket), nem vagy konnektorhoz kotve, nyugodtan kiviheted a laptopodat a kertbe napozas kozben netezni.
PowerLine cuccbol meg meg nem lattam olyat, ami stabilan mukodott volna.
Melohelyen probalkoztam tobbfelevel is, mivel ugyfeleinknek lett volna ra igenye, hogy ne kelljen utolag UTPsiteni a mar berendezett ettermeket, de egy szoban belul meg valahogy mukodott, 3 szobaval odebbrol mar pingelni sem tudtam a masik PowerLine adaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest