- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
cskamacska #36 üzenetére
"Pláne a rókabőr Red Alert után? (nem hogy a motort, de az art asseteket és egységeket is egy az egyben újra használták)"
Részben igazad van, mert valóban elég sok mindent újra felhasználtak a Red Alert első része során, de kifelejted azt, hogy annak idején ez nem különálló játéknak volt tervezve, hanem egy kiegészítőnek. Önálló címként jelent meg, mert a fejlesztés egy bizonyos fázisában ráéreztek arra, hogy ez annyira kihízott, hogy simán megér egy külön játékot, és végül milyen igazuk lett! Az hogy sokban hasonlít a C&C-re, az pont az előnyére vált.
-
shotika
őstag
Hatalmas a videó
A harvesterek ritka hülye állatfaj voltak mindig is, de az első részben talán a legidiótábbak. Ezt így felnőtt fejjel már csak azért is nehéz felfognom, miért így programozták le, mert az első részben gyakorlatilag az egész meccset el tudta dönteni egy harvester elpusztulása, ezek meg simán bekocsikáztak automatikusan az ellenfél bázisára a tibériumért
Vagy a kedvencem, amikor két harvester összeakad egy hídon...
A hidak szintén a leggyűlöltebb elemei voltak a játéknak, az az érzésem, hogy annak idején a Westwood direkt rajzolta ilyen kicsire őket, hogy szopassa a játékosokat, mert egy kiadás előtti tesztelés alatt is simán szemet szúrna, hogy mennyire rosszul lett ez a része felépítveÉn mindegyik részt élveztem a maga korában (kivéve a 4. C&C-t, azon sajnos látszik, hogy nem volt eléggé kidolgozva a koncepció), még a sorozatidegennek számító Generalst is imádtam.
-
shotika
őstag
válasz
Cingáriusz #27 üzenetére
Ezt mindenki tudja, de ez a Remaster nem azért készült, hogy ezeket a hibákat kijavítsák.
-
shotika
őstag
Én se nagyon értettem az érvelését, ahogy az első hozzászólóét se. (egyáltalán, hogy lehet ennyire vakon megvenni, beleképzelni valamit, ami sose készült olyannak, aztán kicsapni a hisztit...)
Mindent előre elmondtak a készítők, mit-miért-hogyan. Ahogy azt is, hogy a harcrendszert és az útkeresést is szándékosan hagyták úgy, ahogy 25 évvel ezelőtt a Westwood megcsinálta. Az volt a céljuk, hogy kipofozzák kicsit a régi játékot, és a részemről magasan felülmúlták a várakozásaimat. Az egységek, az épületek, a táj is, mind- mind nagyon pofásan festenek, látszik, hogy nem csak munkaórát öltek bele, hanem kreatívak is voltak a felújítás során, hiszen szinte mindent picit át is rajzoltak, miközben megőrizték az eredeti fílinget.Én is nagyon vágyom már egy új C&C-re, de akár még RA2 / TS Remaster is jöhet, mert a srácok/ lányok nagyon ráéreztek erre.
A magam részéről akármennyire is imádtam a jelenleg kiadott Collection eredeti darabjait, az akkori megoldásokat már néha én is a világ f***ra kivánom
A RA2/ TS játékmenete már sokkal inkább fluidabb lett - ezt már annak idején is éreztem, szóval remélem azok lesznek a következők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest