- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
#25954560 #34 üzenetére
értem én, de érzed te is szerintem hogy ezek valahol edge case-k.
nem mondom hogy nem jó munkagép,m csak nem egészen arra amire reklámozzák. mobil CAD munkaállomásnak teljesen jó, mobil géming gépnek jó, gépi tanulásos dolgokra alkalmas de aki ezt optimális megoldásnak gondolja annak szerény véleményem szerint érdemes hátralépnie egyet és végiggondolnia a workflow-ját. -
fatpingvin
addikt
válasz
#25954560 #31 üzenetére
"arra gondolok, hogy a cikkben szereplo notesz pl lokalban kidolgozni valami AI technikat is jo lehet, ahol a videokartya teljesitmenye meg nem szuk keresztmetszet."
kb szó szerint ugyanezt írtam én is, machine learning terén én valami ilyesmi felhasználási területet tudok elképzelni. lokálban demózol, ha jó megy a nagyvasra. csak erre meg valahol overkill, ilyen kaliberű vasnak már szerintem rackben a helye. -
fatpingvin
addikt
válasz
#25954560 #28 üzenetére
kérdés melyik a jobb. én magam részéről többre értékelném ha hagynak eldönteni hogy milyen munkaeszközre van szükségem mint hogy valami fullextrás fehér elefántot adjanak.
egyben fel is tenném a kérdést, szerinted mi az a reális igény, amire konkrétan egy ilyen laptop az adekvát válasz? nem mondom hogy nincs de ezt én sokkal inkább valami überbrutál grafikai vagy CAD történethez tudom elképzelni amihez épeszű ember nem laptopot vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- HP ZBook Studio 15" G8 - i9 / 1TB / 32GB / 4GB NVIDIA
- Asus F15 FX507 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest