- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
blueMerle #10 üzenetére
Nem akarok én elkezdeni lovagolni ezen, pláne nem itt, ahol ez nagyon off. Nekem sok-sok navi vas és -program kipróbálása után (innen a (tapasztalati) adatok) az a véleményem, amit lejjebb leírtam. Neked más. Te egy-egy konkrétummal cáfolod az én (pont a te ellenpéldáidnak is helyet hagyó) általános észrevételeimet, amivel nincs is baj, de attól még nem lesz igazad, sőt: erről beszéltem én is: minden fenntartásomra van külön-külön ellenpélda, de összességében mégsem győznek meg.
A többször szóbahozott -- és amúgy valóban jó -- Sygicból viszont nem látom, hogy melyik full EU-s verzió kerül 19,90 euróba...
Peace
-
-
IGN85
csendes tag
Te most tényleg helyreteszed a Szlovákiával kapcsolatos tudásunkat?
Ezek szerint Szlovákia csak úgy megalakult, a magyar hadseregtől
nem volt szép, hogy lerohanta... nem akarok ebbe belefolyni, de nyílvánvaló,
hogy igen erős volt az érdekellentét ebben a kérdésben...Valahogy nem fogott el a "meg akarom venni" érzés, ahogy elolvastam a cikket
a naviról... -
leslieke
Jómunkásember
Ismerem a történelmet és a pólót is. A szöveg attól még vicces és nem kínos.
Egyébként, ha már történelemóra: 1939 márciusában került sor Csehszlovákia teljes felszámolására és az első szlovák állam megalakulására. Ez azonban önálló államnak nem mondható, mert katonai, gazdasági és politikai értelemben egyaránt Németországtól függő bábállam volt.
-
Zsolto
őstag
Azért aki sokat navigál (vagy sokat telefonál!), annak nem megoldás a telefonos navi. Biztos te is tapasztaltad, hogy jó esetben minden rendben van egészen addig, amíg be nem fut egy hívás vagy telefonálnod nem kell. Akkor aztán lőttek a navigálásnak (a telók (vagyis a naviszoftverek) 90%-a ilyenkor elveszi a navigálós képernyőt és a hívásképernyőt mutatja), és ha ismeretlen helyen, sűrű városi forgalomban vagy éppen, akkor garantált a stressz, az eltévedés, a bénázás. Tudom, hogy legtöbbször van megoldás a naviszoftver előtérbe hozására, de az tapasztalataim szerint vagy működik, vagy nem, de mindenképpen lassú és esetleges folyamat.
Szóval ha csak el kell ugrani egy olyan utcába, amit nem tudsz pontosan, hogy hol van, de az odautat azért nagyjából ismered, akkor egyszer-egyszer jó a telefonos navi, egyébként viszont érdemes céleszközt használni. Arról nem beszélve, hogy a telefonos navik többsége nem támogatja az útvonalmenedzselést (köztes pontok hozzáadása, útvonal elmentése, alternatív útvonalak, TMC, stb.), amire szintén szüksége van annak, aki sokat navigál. És lássuk be, az ingyenes (nem lopott, hanem pl a Google Maps, Ovi Maps) nem rosszak, de nem is teljes értékűek, a komolyabbak viszont drágák is -- nézd meg az Android Marketen, mibe kerül egy Navigon vagy egy Route66 licenc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest