- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Porcupain
aktív tag
Úgy látom akkor van rá igény, most már kötelességem is megcsinálni.
Remélem Feruendios írónak nem voltak ilyen tervei, és nem nyúltam le az ötletett.
-
Porcupain
aktív tag
Biztos igazad van, mert eddig a drupalos oldalammal nem volt gond, és nem is nagyon frissítem
Joomla csapat állandóan dolgozik az új verziókon, ezért tudhatnak a linke szereplők hibákról.
Egyébként beépülő modulokat, komponenseket, csak megbízható forrásból szabad tölteni, és azokat is frissíteni kell.
Végül is egy op rendszer is tele van réssekkel, és azt is frissíteni kell, de sokra nem mész vele, ha programokat nem frissíted, mert azok is támadhatóak.
-
Porcupain
aktív tag
Azért a legtöbb ilyen cms rendszert, inkább crackerek törik fel. Mert ismerik a forumokról a biztonsági réseket, amiket meg lehet előzni az időben frissítéssel. Ha valakinek jól van beállítva a szerver, és joomla rendszer is jól le van védve pl .htaccessel, és mindehova bonyolult jelszót használuk stb... Akkor már annyira nem könnyű egy mezei crackernek. Az igazi hackerek ilyen kis látogatottságú oldalakkal nem hiszem,hogy foglalkoznak.
A joomlat többnyire a törökök szokták felnyomni. Ami velem is megesett már, de gyorsan sikerült helyreállítani, és a trójaiját is megtaláltam. Persze ezt elkerülhettem volna ha időben felkarom a frissítést, akkor még én se számítottam rá, hogy a havi 10 látogatottságú oldal fogja a perverz fantázijukat ingerelni.
Ha valaki viszont jobban ért hozzá, maga is elkezdheti tesztelgetni a rendszer sebezhetőségét pl. sql mérgezéssel. A joomla készítői szívesen is veszik, ha hibát vesznek észre.Amúgy meg minden feltörhető, kár is ezen fel akadni. Tény, hogy egy publikus cms rendszer több oda figyelést igényel.
-
Porcupain
aktív tag
Nekem pont tegnap jutott eszembe, hogy írnom kellene a cms-ről egy cikket.
Én a mu-portalt bele raktam volna, már csak azért mert magyar.micuir: A wp az inkább blog rendszer, bár azzal is jó oldalakat lehet csinálni, de inkább blogozni lehet vele.
róland:
Amúgy a Joomla sok sebből vérzik, nagyon támadható rendszer. Drupal biztonságosabb.
Azért helyes beállításokkal, és állandó frissítésekkel ez is megelőzhető. A kekestetopontcom, is így szívta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest