- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi3estNew
csendes tag
Sziasztok!
A cikk jó, az egér se rossz, de mostmár tudom hogy cikk alapján nem érdemes egeret venni
. Én fingertip grip-el fogom az egeret és a cikk alapján úgy tűnt hogy jó lesz, de sajnos nem így van. A baj az hogy túl nagy az egér, csak palm grip-re használható, minden másra kényelmetlen. A xornet-el meg az a baj hogy a jobb oldalán ott van az a nagy kidudorodás, csak nem tudom minek. Pedig ezt hirdetik claw gripesként. Amúgy elég nagy kezem van, szóval nem ez a baj. Rájöhetnének a gyártók hogy claw és fingertip grip-es egereknél nem kell hogy nagy legyen az egér, mert nem azon pihentetem a kezem. Ott van pl a Logitech g pro, ami azon kívül hogy nagyon drága egész kényelmesnek tűnő formája van, bár az adatlap méretei alapján az se sokkal kissebb az alcor-nál, pedig azt is claw grip-esként hirdetik. Bár lehet velem van a baj, mert megszoktam hogy az egér nem ér hozzá a tenyeremhez, csak az ujjaimhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest