Hirdetés
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Én is inkább a tálcát használom, méghozzá így néz ki nálam a Win7: Katt!
-
ToBeY
nagyúr
A lomtárat hogy éred el ha nincs az asztalon no meg a saját gép is kényelmesebb ha kint van az asztalon mint a startmenübe lenne
-
cizoe
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Az igaz, viszont nem kell több hely, hisz ha a gyakran használt progik be vannak rögzítve, nem fog újabb nyílni a tálcán ami foglalná a helyet.

-
Crystalheart
őstag
Ah, mindjárt más. De tudom, hogy könnyen agyramegyek, de a kicsi ikonok szélességét lehet olyasmire állítani, mint a magassága?
Mert neked is kb. annyi ikonod van ott, mint nekem, és majdnem az egész szabad szélességet lefoglalják, míg XP-ben egy ujjhossznyi. -
cizoe
őstag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Persze, nekem is kicsin van most. [link]
-
-
whiz
aktív tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Én alapvetően nem szoktam több doksit megnyitni egy programban, így ez a dolog annyira nem izgat. Egyébként meg ikon alapján is felismerem a programokat, nem kell ehhez címke.

A fene különleges azon kívül, hogy a futó program nem foglal plusz helyet az az, hogy hozzá lehet bindelni a doksikat a programokhoz. Tehát ha jobb gombbal kattintasz az excel ikonokon, akkor feldobja az utoljára megnyitott, vagy a hozzá rögzített doksikat. Elég sok progi támogatja, nekem pl. tök kényelmes hogy a távoli asztalhoz csak egy jobbklikk és kiválasztom az elérni kívánt gépet, és már megy is a connect. Nem mintha sokkal több klikk kéne a program indítása, és a gép kiválasztásához a legördülő menüből, vagyis hagyományos módszerrel, de ez így mégis jobb.
-
JColee
őstag
ejnye, mi az a torrent ottan?

-
Crystalheart
őstag
Azt tudom, hogy be lehet állítani, de mi visz rá valakit arra, hogy ne lássa a címkéket?
Másik, hogy ezt a superbart nagyon hasznosnak mondják, de igazából nem értem, mi benne olyan fene különleges.Nekem még az XP is lassúnak tűnik ezen a gépen (jól telepítettem és konfigoltam), W7-et nem merek rátenni főrendszerként. Majd ha kijön a végleges, kipróbálom egy külön partíción, de az egész masina - számomra - olyan régi, és így is olyan kínlódva végez el sok mindent, amit kell, pl. videoszerkesztés-vágást, hogy inkább maradok a bevált XP-nél, ennek legalább már ismerem a legtöbb szegletét.
-
whiz
aktív tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Be lehet állítani úgy is, hogy lásd. Egyébként 1GB RAM-mal is gyorsabb, de legalábbis van olyan gyors mint az XP (én Eee 901-en használtam).
-
Crystalheart
őstag
Nekem még nem volt W7-em, és még nem is lesz jó darabig (1GB RAM...), el tudnátok nekem magyarázni, miben is áll ez a funkció, miért jobb a gyorsindító-eszköztárnál? (És miért jó, ha nem látom a tálcán a szövegeket, ha mondjuk megnyitottam négy Word-öt és két Excelt?
) -
whiz
aktív tag
"60%-uk nem használja a tálcára rögzítés funkciót"
Pedig tényleg az egyik legjobb dolog benne.

-
cizoe
őstag
RC óta nincs funkcióbeli változtatás. Szóval funkcionalitásban ugyanaz, egyedül optimalizáció és bugfix történt a végleges verzióig. Amúgy nekem is Professional van, RTM.
#6: Na én most nem megyek vissza Szegedre, kicsit parkolópályára raktam az egyetemet.

OFF: Unatkoztam
-
h_rowley
tag
Hagy legyen már egy hülye kérdésem
, te milyen win 7es verziót használsz, mert én letöltöttem a windows 7 professional-t msdnaa-mról, és most még az RC van fenn
, hogy milyen különbségek lehetnek ilyesmi? Érdemes most rögtön szöszmötölni az újratelepítéssel? -
PazsitZ
addikt
Egyébként én már xp-ben is az asztal helyett a gyorsindítás tálca-eszköztárat pakoltam tele.
Két sorból ez volt a felső sor az alsó pedig ugye a futó programok. -
cizoe
őstag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Eleinte nekem is nehezen ment, de mióta megszoktam, vissza nem térnék a régi rendszerre.
-
Badman 4ever
őstag
Igazából amikor felkerült a Win7 hozzám egy ideig kipróbálni, akkor én is csak azt rögzítettem, ami a jó öreg XP alatt sokat használt program volt és kint volt a gyorsindításon. Nevezetesen a Total Commander-t és az Operát. A tálcán lévő aktív ablakok hivatkozásait is az XP alatt látható "csíkszerűvé" állítottam vissza és csak a két rögzített progi volt négyzet alakú. Én ezt szoktam meg, már a Win98SE óta, nem fogok még egy darabig változtatni a szokásomon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)