Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofler
tag
Lassan már 4 éves lesz a telefonom és még mindig imádom. Nagyon jól össze van rakva, és még mindig kifogástalan állapotban van mivel saját pénzemből vettem és nagyon vigyázok rá és úgy néz ki hogy "meghálálja".
Igaz amikor megvettem rögtön szoftvert frissítettem rajta, de azóta semmi baja. Egyszerűen tökéletes
Szerintetek gyártanak még ilyen telefont ? Lehet valahonnan újonnan beszerezni ilyen darabot ? Négy év alatt annyira nem fejlődött sehova a mobilpiac (számomra) hogy szeretnék még egy ugyanilyet ha véletlen ez tönkremenne. Remélem hogy még jó pár év
Új hozzászólás Aktív témák
ma A W800i sikere után itt a második Walkman modell, amely a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest