- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
válasz Zoli bácsi #119 üzenetére
Na, ugyanez van nekem is, annyi különbséggel, hogy a kosz nekem nem gyűlik be - tokban tartom. De engem nem zavar a direkt rés, inkább az akkufedő ''játéka''.
(Vicc, hogy a telefon volt 5e, a tok meg 3. ) -
-
zolikaDB
veterán
válasz Zoli bácsi #93 üzenetére
Viktor olyan jóságos, mint Botond a nokiaprogramokon
Zoli bácsi: megkaptad a választ Amúgy annyi, h több szem többet lát- nem mindenki van ott minden honlapon- csak Te meg én Ja, és köszi a választ, délután én is kipróbáltam két ilyen kis tellát, egy t-mobilosat, meg egy függetlent! A magentással az volt, h volt benne szolgáltatói téma, meg egy kijelentkező animáció, ennyi!
Csak azok a sz*ros gyári témák zavartak... Nem baj, ha jó hozzá a speedshopos kábel, nincs gáz!
Éshát, ennyi pénzért tetszik ez a kis teló! Pl SMSt villámgyorsan lehet vele írni! S ez jó dolog!
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #93 üzenetére
Szeretne széles körből információkat gyűjteni...
Mér' baj ez?Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #86 üzenetére
Teljesen már adatkábel kell hozzá.
Legjobb tudásom szerint az akku alá kell tenni, csakúgy, mint pl. a 3310-nél.Xiaomi 13T
-
betyarr
veterán
válasz Zoli bácsi #84 üzenetére
6020 nem faja nekem,meg persze nem is kapható függetlenül az EW-ben 20ért.asszem én leszek az aki kifogja próbálni a kábelt először
vajon a fényképezőgép mini usb-je nem jó erre a célra?a progi próbaverziója meg letölthető lenne... -
betyarr
veterán
válasz Zoli bácsi #82 üzenetére
eeegen,már én is rájöttem hogy hülyeségeket írtam,hiszen csak most van akció,eddig nem volt.és persze EW sincs mindenhol
hja és még ha a #80-asra is tudna nekem írni valaki azt megköszönném,mert holnap megyek debrecenbe és magamévá teszek egy ilyen kis aranyost és lehet befolyásolná a vásárlást...
köszöntem! -
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #77 üzenetére
''Ezzel az adatkábellel készülékét modemként is használhatja.''
Erre azért kíváncsi volnék... Főleg a net sebességére a 3+1 időréses GPRS-szel...Xiaomi 13T
-
betyarr
veterán
válasz Zoli bácsi #68 üzenetére
na köszönöm szépen a kielégítő választ!!!
még annyit szeretnék kérdezni,hogy beszélgetés közben valamilyen figyelmeztető hangjelzést ad hogy mióta beszélek? -
Jégkokó
veterán
válasz Zoli bácsi #51 üzenetére
karburátoros 6230 Ez mit akar jelenteni???
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
aneda
senior tag
válasz Zoli bácsi #48 üzenetére
Ba van rakva az óra háttérnek.
Ennek van egy késlelttése, az utolsó bill. lenyomástól számítva.
Ha ez aktivizálódik, felkapcsolja a világítást is.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Jégkokó
veterán
válasz Zoli bácsi #48 üzenetére
Igen ez a világítás bekapcslás még a nagyobb kategóriájú nokiáknál is előfordul mint pl az én 6230i m nél is szokott ilyen lenni, de különösebben nem foglalkozok vele hogy mitöl lehet ez.De szerintem azért van , mert valami törénik a telefonnal a háttérben amit te nem látsz, monjuk eltünik egy rublika az aksi töltöttségi szintjéből
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest