- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Zen Master #124 üzenetére
Sz.tem nem a telefon állt át magától, hanem a valószínűsíthető szolgáltatód (T-Mobile) küldött új pontosidő-információkat a készüléknek.
(Eltaláltam, T-Mobile-előfizető vagy? )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Zen Master
csendes tag
Sziasztok!
Tapaszt vki olyat, h a 6030-as órája magától átállt az új időszámításra?
Köszi
-
Jazz
veterán
Üdv!
Nincs a 6030-ban stopper, se visszaszámláló.....Létezik olyan alkalmazás valahol, ahonnan ezt pótolni lehet? Eddig nokia, és Pannon wap-ját néztem, de csak a Word Clock 2 volt a max amit találtam.
Fontos lenne. Előre is köszi!free your mind
-
MODERÁTOR
-
svili
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok át lehet-e állítani az üzenetírásnál az unicode kódolást a GSM-ábécére? (balra dőlő ékezetek?) mert akárhogyan kerestem, az üzenet beállításoknál, vagy a telefon beállításoknál nem találtam ilyet..
Persze nekem tetszik, hogy végre teljesen a magyar helyesírás szerint írhatok, de egyes esetekben jó lenne kikapcsolni az unicode-ot - pl. ha külföldi számra írok sms-t, mert az én előfizetésemmel ez bizony 42 Ft-ba kerül sms-enként...''A konyak a szocializmusban a nép itala, amit választott képviselői útján fogyaszt!''
-
fasyrt
őstag
válasz Zoli bácsi #119 üzenetére
Na, ugyanez van nekem is, annyi különbséggel, hogy a kosz nekem nem gyűlik be - tokban tartom. De engem nem zavar a direkt rés, inkább az akkufedő ''játéka''.
(Vicc, hogy a telefon volt 5e, a tok meg 3. ) -
Zoli bácsi
őstag
Enyémen az akkufedő hátlapnak van minden irányban valamennyi mozgása. Az előlap zavaróan nem mozog (sosem szedtem szét), engem inkább a telefon középrésze, és az előlap körüli rés zavar. Ide a körmömet simán be tudom dugni. A kosz nagyon könnyen összegyűlik itt.
[Szerkesztve]
Szerk: Próbáltam képet beszúrni, de talán nagy is volt a kép (Vga), és nem is igazán látszott miről van szó, úgyhogy inkább töröltem.
[Szerkesztve] -
hegyidj
csendes tag
''ráadásul úgy összerakták a Nokiát, hogy ezúttal nem is recseg-ropog, ha a felhasználó megnyomkodja''
nos ez lehet hogy egy pár napos teszt alatt így van, de nálam már jó ideje (jelenleg 8 hónapos a telefon) recseg-ropog-nyiszog az egész telefon burkolata, már sms-t sem szivesen írok vele, csakhogy minél kevesebbet nyomkodjam.
az akksija viszont kiváló, átlag 1 hét az üzemideje.
de sajnos a ház miatt megért a cserére, ha minden jól megy, samsung x700 fogja váltani. -
lewton
csendes tag
nos van vkinek tapasztalata azzal a híres adatkábellel? Mert én találtam egyet [link] de nem tudom, hogy be merjek-e ruházni rá...
-
fasyrt
őstag
válasz Lazarus666 #114 üzenetére
Autós kihangosítóhoz való.
-
Lazarus666
tag
Nemtudom h jó helyre teszem fel ezt a kérdést, ki tudná nekem megmondani mire való a középső kis mini usb hez hasonló csatlakozó??? Válaszotokat előre is köszönöm Lazarus
'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
koob
senior tag
válasz Viktor0610 #112 üzenetére
akkor ezért nem találtam sajna,
a manualt köszi
[Szerkesztve] -
koob
senior tag
Egy Manualt tudnátok küldeni?
Nem találom!!!
(A BT-t szeretném elsősorban aktiválni).
[Szerkesztve] -
-
Milyen oprencert használ ez a telefon? Java-s, vagy Symbian-os alkalmazások futnak rajta?
https://www.coreinfinity.tech
-
-
válasz Viktor0610 #104 üzenetére
Köszi.
A 2. kérdésre van vkinek válasza?https://www.coreinfinity.tech
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
Két kérdés:
1. Miért van az, hogy a számítógépen tökéletesen lejátszható midi-állomány a telefonra átkerülve használhatatlanná válik (''A file sérült'')?
2. Hol van gyűjtőhelye a telefonra letölthető programoknak?https://www.coreinfinity.tech
-
MODERÁTOR
-
ricsi_80
csendes tag
Sziasztok,
Valószínűleg csak én vagyok béna, de még nem jöttem rá hívás közben, hogy lehet a hangerőt állítani.
Tudtok ebben segíten?
köszi -
betyarr
veterán
hm...gáz ez a teló.ew-ben vettem egyet és mikor totál lemerült,nem kezdett el tölteni.visszavittem,kicserélték és dettó ugyanaz volt a helyzet.visszavittem és visszakértem a lóvét.
valaki itt pedig figyelmeztetett is hogy ilyen problémája van ennek a mobilnak.
szóval még mindig nincs új telefonom......
pedig úgy látom azért van egy-két boldog tulaj itt a ph-n.vagy csak ennyire peches lennék -
zolikaDB
veterán
válasz Zoli bácsi #93 üzenetére
Viktor olyan jóságos, mint Botond a nokiaprogramokon
Zoli bácsi: megkaptad a választ Amúgy annyi, h több szem többet lát- nem mindenki van ott minden honlapon- csak Te meg én Ja, és köszi a választ, délután én is kipróbáltam két ilyen kis tellát, egy t-mobilosat, meg egy függetlent! A magentással az volt, h volt benne szolgáltatói téma, meg egy kijelentkező animáció, ennyi!
Csak azok a sz*ros gyári témák zavartak... Nem baj, ha jó hozzá a speedshopos kábel, nincs gáz!
Éshát, ennyi pénzért tetszik ez a kis teló! Pl SMSt villámgyorsan lehet vele írni! S ez jó dolog!
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #93 üzenetére
Szeretne széles körből információkat gyűjteni...
Mér' baj ez?Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
Szoktam olvasgatni a fórumokat a többi mobilos oldalon is, de csak itt regisztráltam, máshova soha nem írtam. Most is olvasgatom a lapokat, azon röhögök, hogy minden eddig látott oldalon föltetted ugyanezeket a kérdéseket. Na mindegy. Egyébként rádiót be tudod állítani ébresztőnek, ekkor kihangosítva szól, de csak akkor működik, ha a headset csatlakoztatva van. Ha be van állítva a rádiós ébresztő, és kihúzod a hedsetet, akkor a beállított hanggal ébreszt.
mod: ja, és természetesen be tudod állítani milyen hanggal ébresszen. Én a ''Föl-föl, ti rabjai a földnek''.... dallamára ébredek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
Köszi Viktor a válaszokat!
Esetleg, ha vki tud még segíteni, azt megköszönném!
A rádiós ébresztős dolog érdekelne! Ha vkinek ilyen telója van, és ért hozzá, kérem segítsen! -
MODERÁTOR
Nem hiszem, h. belemásztak volna a szolgáltatók a menübe, mert ez nem olyan tudású telefon -a Voda csak kamerás telefonokat ''lájvosít'' -tehát mindegy, hol veszed.
A rádió biztos, nem RDS-képes, ezt a SE felsőkategóriás telefonjai tudják csak.
Az SMS-memória általában 150 db-os szokott lenni Nokiáéknál.
A teszt tanulsága szerint csak havi nézet van a naptárnál.
Nem hiszem, h. lehetne rádióra kelni, de a csengőhang választást már valószínűnek gondolom.Xiaomi 13T
-
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Én is tervezek beszerezni egy ilyen tellát!
Éshát érdekelne az adatkábel dolog! Voltam a múlt héten a speedshopban, és mondta a srác, h van hozzá kábel, meg is mutatta: na ez úgy nézett ki, mint egy ici-pici mini-USB!!! És ezt az aljára kell dugni!!! Plusz van hozzá progi is, be is rakta a lemezt a gépbe, és olyanok vannak rajta, amivel lehet cshangot feltölteni, meg telkönyvet managelni, SMS-t írni gépen, képeket rakosgatni... Hááát, lehet ki kéne próbálni!
Ja, és sztetek melyik szolgáltatónál érdemesebb megvenni?? Van valami eltérés a különböző szolgáltatóknál kapható verziókban??? Pl: itt arra gondolok, h a voda belemászott-e a teló menüjébe, ill van-e pannon v t-mobile ki/bejelentkező animáció/hang?
A rádiója RDS-es???
Kb hány db SMS fér bele? A telkönyve milyen? Extra bejegyzésekkel hogy áll? A naptárjában lehet választani havi nézetet/ ill ezt beállítani alapértelmezettnek?
Hallottam, h vmi bibi van az SMS számlálással... Ez konkrétan mire is vonatkozik??? Nem értem pontosan... Nem számolja, h hány darab van a telóban (mint 3310-nél, meg 6310-nél...) v nem számolja, h hanyadik karakternél tartunk írás közben?
Ébresztésnél lehet-e cshangot választani? Vagy beállítani, h a rádió ébresszen? Vki próbálta már a rádióját vonaton?
[Szerkesztve] -
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #87 üzenetére
Csak az a gáz ezekkel a hivatalosan nem létező de aztán mégis adatkábelekkel, hogy nem is biztos, hogy tudod használni egyálltalán.Anno én is vettem egyett a 3510i m hez, és sehogy se tudtam működésre birni mert valami hibaüzenetet irt ki a teló és kikapcsolt.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #86 üzenetére
Teljesen már adatkábel kell hozzá.
Legjobb tudásom szerint az akku alá kell tenni, csakúgy, mint pl. a 3310-nél.Xiaomi 13T
-
betyarr
veterán
válasz Zoli bácsi #84 üzenetére
6020 nem faja nekem,meg persze nem is kapható függetlenül az EW-ben 20ért.asszem én leszek az aki kifogja próbálni a kábelt először
vajon a fényképezőgép mini usb-je nem jó erre a célra?a progi próbaverziója meg letölthető lenne... -
Zoli bácsi
őstag
Úgy nézem itt senki nem vett még adatkábelt hozzá. Mivel nem gyári kábelről van szó, én fentartással fogadom a teljeskörű használhatóságot. Ha fontos az adatátvitel, akkor inkább vedd a nokia 3220-ast, az pop portos. Vagy esetleg a 6020-ast. Készenlétbe veri a 6030 ezeket, de szvsz. mindegyik príma, stabil teló.
-
betyarr
veterán
válasz Zoli bácsi #82 üzenetére
eeegen,már én is rájöttem hogy hülyeségeket írtam,hiszen csak most van akció,eddig nem volt.és persze EW sincs mindenhol
hja és még ha a #80-asra is tudna nekem írni valaki azt megköszönném,mert holnap megyek debrecenbe és magamévá teszek egy ilyen kis aranyost és lehet befolyásolná a vásárlást...
köszöntem! -
Zoli bácsi
őstag
Szolgáltató ad hozzá sim kártyát, ami külön megvéve kb 5e. forint (Pannon praktikum). Ez az egyik. A másik: Én az ország nyugati végén lakom, ha fel kellene mennem az EW-be, az minimum 10e. forintomba, és egy egész napomba kerülne. Ma néztem rá a helyi Euronics boltban 31e. ft függetlenül. Egyébként én még 17900-ért vettem PGSM-nél decemberben, és egy éven keresztül havi háromszázvalahány forint ajándék feltöltést adnak a kártyámra. Így megérte.
-
betyarr
veterán
érdekes módon az EW nem egész 20e ft-ért hírdeti a telefont függetlenül,két év garóval.szolgáltatónál (voda kivételével) meg 21 fölött.ki az a hülye aki szolgáltatónál veszi??
-
betyarr
veterán
ezzel az adatkábellel miket lehet felrakni a telefonra?csengőhangot,háttérképet?vagy jelen esetben ne gondoljak sokmindenre a kis memória miatt?bocsi de láma vagyok nagyon ezen a téren.nagyon elvagyok maradva.
-
blueMerle
veterán
válasz Viktor0610 #78 üzenetére
De legalább létezik hozzájuk adatkábel. Speciel ezt idáig nem is tudtam
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #77 üzenetére
''Ezzel az adatkábellel készülékét modemként is használhatja.''
Erre azért kíváncsi volnék... Főleg a net sebességére a 3+1 időréses GPRS-szel...Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
A tegnapi gigatel-es hírlevélben találtam: [link]
-
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
válasz Viktor0610 #73 üzenetére
És a hívás utáni jelentés az meg micsoda akar lenni akkor?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
betyarr
veterán
válasz Viktor0610 #73 üzenetére
köszi!
-
MODERÁTOR
-
betyarr
veterán
na ne már,valaki csak tudja...
-
betyarr
veterán
válasz Zoli bácsi #68 üzenetére
na köszönöm szépen a kielégítő választ!!!
még annyit szeretnék kérdezni,hogy beszélgetés közben valamilyen figyelmeztető hangjelzést ad hogy mióta beszélek? -
Zoli bácsi
őstag
Színes kijelzős telefonok közül ilyen jó készenléti idővel még nem nagyon találkoztam, napi pár perc dumával egy hétig elmegy. Ha éjszakára kikapcsolom, akkor másfél hét is megvan. De hangsúlyozom, hogy van olyan nap, amikor nem indítok, és nem is fogadok hívást, csak be van kapcsolva. Színesek közül ezt megközelítő készenléte talán csak a 6610i-nek volt. Automata billentyűzár van, a késleltetés beállítható. Automata ki-és bekapcsolást nem tud. Ha valakinek csak telefon kell, tökéletes. Gombjai egész jók, a rádió csak mono, és a 6610i-től hangerőben is elmarad. Csengőhangok hangosan szólnak, sajnos bővíteni csak wapról lehet. menüje egész gyors, hasznnálható. Az enyém fagyást még nem produkált. És most egy szigorúan magánvélemény: Igaz, hogy más gyártótól ennyi pénzért mp3 lejátszós, kamerás telókat lehet venni (k300i), de a nokiával biztos hogy nem kell 3 hónap múlva szoftver, és joystik cserére menni a szervízbe......
-
Ricardo
titán
Idézet a tesztből:
''Cserébe az akkumulátor igen erőteljesnek mondható. A 900 mAh-es, Lithium-Ion erőforrás segítségével még erős használat mellett is eldöcög négy-öt napot a telefon, most például pont az történik, hogy egy egész nap alatt egy jottányit sem csökkent a telep erősségének kijelzése, ritkán látni ilyesmit, pedig nagyjából 45 perc beszélgetést is produkált a készülék.'' -
betyarr
veterán
sziasztok!
néhány apróságot szeretnék megkérdezni ezzel a mobillal kapcsolatban:van rajta automata billentyűzár?beállítható hogy bizonyos időpontban ki ill. bekapcsoljon?és ki mennyit tapasztalt az akku időtartamának a gyakorlatban?
köszönöm előre is! -
Mega Bass
tag
Vettem egy 6030-as telefont a nagymamámnak. Soha sem volt még telefonja, gondoltam nokia jó lesz bírja a strapát meg 20 körül gondoltam. Hát nem igazán tudta kezelni a billentyűket. Nekem egy 3510i-m van, amit végül is elcseréltem vele mert azt könnyebben tudja kezelni a nagyobb gombok miatt. Én meg vagyok elégedve a kicsikével igaz még csak pár napja van nálam. A rádió tök jól szól. És alap dolgokra tényleg szupi. Majd a kedvenc csengő hangomat kell még rá varázsolnom. oldphones.mid a SonyEriccsonokon szokott alapból lenni a régire is úgy küldettem át MMS-ben.
SERTZUIL
-
murcicomp
csendes tag
Helló
Csak én szívtam meg vagy ennek tényleg ilyen gyenge a kijelzője? A 3100-ás 4k-sa is szebb szineket produkált, még utángyártottban is mint ez a 65k-s szútyok. Kontraszt nulla, szinek meg közelebb állnak a szürkeárnyalathoz mint szivárványhoz. Nokia szervíz szerint ami náluk volt az is ilyen tehát, sikerült Nokiáéknak egy újabb széria hibás készüléket gyártaniuk? Másrészt a kijelző a többi 65k-s telefonban is ugyanilyen és ott nincs ilyen hitvány képe. Nem tudom mitévő legyek. Akkor látszanak igazán a szinek ha olyan 30 fokos szögben nézel rá a merőlegeshez képest, de ki az a barom aki így néz egy telefont? Szóval vállalható vagy nem?...Atyám és mit tudnál csinálni egy oldalbordából?
-
donw3ga
őstag
válasz Viktor0610 #58 üzenetére
köszi a gyors választ , akkor jó hogy nem vettem meg
-
MODERÁTOR
-
donw3ga
őstag
Sziasztok, ezzel a telóval lehet szinkronizálni az outlookot?
-
3P
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy a telefon rendelkezik kihangosítási funkcióval. Mennyire hangos ez? Lehet hallani egy diesel kisteherautóban? (picit hangos a beltér) -
netboy
senior tag
Tudnátok oldalcímeket adni ahol vannak jó kis hátterek mid-ek meg gifek, játékok, progik...
-
netboy
senior tag
EMBEREK!!!
Van adatkábel a 6030hoz!!!
Senkienk nem volt 3310-se?
Az aksi alatt van az érintkező mint minden ilyen alap készüléknek!
A nokia oldalról meg annyit, hogy a nokia oldal szerint a 3310nek sem volt kábele meg a 3510i nek sem pedig mégis van!
Csak azok még com porton mennek és könnyebb volt az élet vele!
Én most vettem 6030hoz kábelt!
Csak ez usb-s... fel is ismeri a win, feltelepítettem de az OPM nem ismeri...
Azt mondták majd nemsokára lesz hozzá software de annyira új, hogy még nincs -
Jégkokó
veterán
válasz Zoli bácsi #51 üzenetére
karburátoros 6230 Ez mit akar jelenteni???
-
Zoli bácsi
őstag
Oké, ennyit tudok, de a világítás felkapcsolódása az utólsó telefonhozérés után akár 2-3 órával később következik be. Végül is lehet hogy soha nem figyeltem volna fel erre a jelenségre, csak a múltkor pont a szemem előtt volt a teló az asztalon, miközben neteztem.
Jégkokó: Kösz, karburátoros 6230-asom volt egy rövid ideig, annál nem tapasztaltam, igaz nem is figyeltem sosem. -
aneda
senior tag
válasz Zoli bácsi #48 üzenetére
Ba van rakva az óra háttérnek.
Ennek van egy késlelttése, az utolsó bill. lenyomástól számítva.
Ha ez aktivizálódik, felkapcsolja a világítást is.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Jégkokó
veterán
válasz Zoli bácsi #48 üzenetére
Igen ez a világítás bekapcslás még a nagyobb kategóriájú nokiáknál is előfordul mint pl az én 6230i m nél is szokott ilyen lenni, de különösebben nem foglalkozok vele hogy mitöl lehet ez.De szerintem azért van , mert valami törénik a telefonnal a háttérben amit te nem látsz, monjuk eltünik egy rublika az aksi töltöttségi szintjéből
-
Zoli bácsi
őstag
Bementem a pannonhoz, hogy veszek akciós (180 perc praktikum) csomagban egy SE j300i-t. Kezembe fogtam, hát valahogy a nagy ujjaimhoz nem igazán ment a teló billentyűzete. Az eladó is inkább a 6030-ast javasolta. Megvettem. Egész jó. Töltöttem rá csengőhangokat, szépen szólnak. Egy érdekességet vettem észre: Itt van előttem a teló, az asztalon. Időnként észreveszem, hogy kigyullad a háttérvilágítás. Hozzá sem érek, hívás sem jön, semmi nem történik. A készenléti órát mutatja. Pár másodperc múlva kialszik a háttérvilágítás. Mikor utóljára ezt csinálta, gyorsan megnéztem, semmi más változás nem történhetett, mint hogy a töltöttség jelző pálcikákból egy eltűnt. De nem biztos hogy akkor, csak más változást nem láttam az előzőleg látott állapothoz képest. Más készüléknél soha ilyet nem tapasztaltam. Egyébként a rádió elég halk (6610i-hez képest), viszont sokkal jobb az érzékenysége, több adót befog. gombjai nagyon jól használhatók. Valaki tapasztalta még ezt a véletlenszerű világítás bekapcsolást?
-
aneda
senior tag
Szerintem üzletpolitikai okokból nincs hozzá kábel a nokiánál, és azt sem bírom elképzelni hogy a szervizben sem tudnának kommunikálni a telefonnal.
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Viktor0610 #45 üzenetére
Valószínűleg a hozzá adott szoftver nem gyári Nokia, hanem utólag fejlesztett 3rd party. Lehet, hogy működik. Modemként azonban ezzel sem fog szuperálni.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MODERÁTOR
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Viktor0610 #43 üzenetére
Adatkábel és szervízkábel között különbséget kell tenni.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MODERÁTOR
-
balpet_
csendes tag
Bővebben: link
Itt mégis van. -
MODERÁTOR
-
Lámék
csendes tag
Miért nem lehetett rá egy rendes csatlakozót, vagy legalább egy infrát rakni?
Akkor most felrakom egy weblapra amit a telóra akarok nyomatni, és a beépített böngészőn keresztül lerángatom a telefonra? Ha valaki csinált már egy ilyen oldalt, az dobjon már egy privit! THX!-Kezdünk kicsit neheztelni! -Kezdünk bizony!
-
balpet_
csendes tag
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
A Li-ion/Li-pol akksikat nem kell 3x 16 órán át tölteni, mert azok közel max. kapacitással jönnek ki a gyárból.
Annyit tehetsz, h. (az első pár alkalommal) kikapcsolt állapotban töltöd, de csak addig, míg felveszi a töltést.
Szerk.:
Bog megelőzött...
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Bog
HÁZIGAZDA
Üdv!
Olvass itt: Bővebben: linkBog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
balpet_
csendes tag
Hali. Ma vettem egy ilyen telót. Manapság is kell az aksikat (li-ionos) először jó sokáig tölteni? Boltban nem mondták, és eddig leírva sem láttam sehol, hogy kéne, de gondoltam inkább rákérdezek. Szeretném a maxot kihozni az aksijából.
-
MODERÁTOR
HXY:
A csatlakozó max. szervízkábelé lehet, adatkábel nincs hozzá.
kknc:
A telcsi val.sz.leg csak GPRS-en keresztül képes WAP-olni.Xiaomi 13T
-
HXY
addikt
A teló alján három csati van:
Akét szélső a töltő és a headsett.
De mi a középső?
Talán egy mini USB?
Mert ha az, akkor az MP3, illetve fényképező kábellal össze lehetne kötni PC-vel...
[Szerkesztve] -
kknc
csendes tag
válasz Viktor0610 #28 üzenetére
Megtörtént, de nem segített...
Más mobiloknál láttam, hogy be kell állítani egy telefonszámot is, itt nem lehet. Ez pl. nem tudom, miért van.
KKNC -
Happy Jr.
tag
Végre-végre-végre!
Egy telefon,ami jól néz ki és nincs agyonfeature-özve. -
MODERÁTOR
-
AS
félisten
Kapható vodánál..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
kknc
csendes tag
Hello
6030am van, T-mobilos. Meg tudjátok mondani, hol lehet beállítani, hogy működjön a wap, GPRS nélkül? Mert nekem nem sikerült sehogy...
Köszi
KKNC -
Jégkokó
veterán
Pedig pl a 3510i hez se irt a nokia adatkábelt , de elvileg volt hozzá valami, csak nekem nem sikerül működésre bírnom
-
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
Idézet a cikkből:
''Infra és Bluetooth nincsen, a kábeles csatlakozás is csak jelzésértékű. A 6030 ugyanis modemként sem működik, az egyetlen hivatalosan kapható tartozék egy olyan kábel, amely POP-port végű, és a jelenlegi Nokia autós kihangosítókhoz csatlakoztató.''
Tehát nincs hozzá adatkábel.Feel Good Inc.
-
nor29
csendes tag
Hi All!
Nem tudjátok lehet-e hozzá adatkábelt kapni valahol? Meg hogy milyet.
Előre is kösz -
MODERÁTOR
-
Jégkokó
veterán
Ehhez a telefonhoz iscsak csatlakoztatható kamera van, mint az alsó kategóriás nokiáknál?Meg az egy külön jó pont benne, hogy van benne rádió.
-
Pompi
MODERÁTOR
T-Mobile-nál most 18 ezer dominóval (1800 lebeszélhető). Ennyiért éri szerintem ha valakinek egy alap telefon kell telefonálásra.
Feel Good Inc.
-
lama2k
tag
En most gondolkodom a megvetelen, lattam eloben is, egesz pofas. Itt Londonban 50 fontert vesztegetik kartyassal, ami sztem korrekt erte. Belegondolva, hogy 20 fontert fuggetlenitenek a mostani telomat...
-
td
senior tag
Szerintem ez nem ér annyit, mint amennyiért árulják. Az nem mentség, hogy jó ez, mert azt tudja, amit egy telefonnak tudnia kell, mert akkor max. 20-ba kéne kerülnie. Kb. ennyiért már inkább a K300i-t javaslom (de T630 is van még 30ért).
''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''
-
twollah
nagyúr
Wow van benne Tetris.
Ki tud olyan olyan Nokiat ajanlani amiben alapbol benne van a Tetris, es viszonylag olcso is.
Elofizetes kilove. -
Jégkokó
veterán
Viszont az jó dolog hogy van benne FM rádió.Mertaz ilyen tudású telefonokban szereintem egyikbe sincsen
-
Jégkokó
veterán
Szerintem elég pofás kis telefon.csak kár hogy nem a 3xxx es seriabol jött ki mert tudásban kb oda illik, de a kijelző viszont jobb mint azoké
-
parandroid
félisten
''ha ''valaki'' kihoz pl. egy Nokia 7600-t, Siemens SX1-et, rögtön megy a fikázás, hogy hát ez meg mi, holott az egész csak megszokás kérdése, valljuk be. ''
Nekem nem kel mondanod, 3650-esem van.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Athos07
senior tag
Ez akkor nem csak szerintem illett volna sokkal inkább a 3xxx-asok közé... Namindegy. Az igazi üzleti telefon viszont tényleg a 6021 marad a BT miatt, az arra tökéletes. Ez meg a célréteg szempontjából annyiban kevesebb, hogy ezzel nem lehet kocsiban telefonálni (egyszerűen), de van olyan, aki azt sem tudja, hogy mi a BlueTooth, úgyhogy azoknak megy ez a készülék.
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Niquis
aktív tag
Arról nem is besz, hogy az emberek ragaszkodnak a konzervatív formához... ha ''valaki'' kihoz pl. egy Nokia 7600-t, Siemens SX1-et, rögtön megy a fikázás, hogy hát ez meg mi, holott az egész csak megszokás kérdése, valljuk be. Ha mindig is ilyenek lettek volna a telefonok, akkor most a ma normálnak számító telefonokat basztatnák.
Más: a Samsung sokkal több modellt hoz ki mint a Nokia. Ennek mondjuk jó része sosem fog ide kerülni. De amik igen, még azokkal is vezeti az új modell/időegység táblázatot. Most hogy is van akkor ez a Nokia-dömping? Rólatok pártatlanságot feltételezve, inkább azt lehet mondani, hogy a forgalmazók/szolgáltatók preferálják a Nokiát, nem?"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
AS
félisten
De nem kellene. Mert új formát nehéz lesz kitalálni...
Igy elfordulhat hogy hasonlítanak egymásra a készülékek.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
parandroid
félisten
Ejj, de szonierikszonosra vettük a figurát, kéremszépen. Jó ez nekünk?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
AS
félisten
Akinek csak telefon kell ez ara tökéletes!
Végülis nincs ami lezabálja az aksit..
Valoban jól nézki de megkelene néznem élöben!Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
Feketében valóban szép ez a telcsi, de láttam az ****** ujságban valami világos színben -hát az förtelmes... Egyedül a vékonyka gombok nem tetszenek.
A BT-t hiányolom belőle, meg a gyorsabb GPRS-t. A készenléti idő szokatlanul jó a mai, ''mindentudódenullakészenlétiidejű'' készülékek közt.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest