- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Videolejátszással kapcsolatban kérdeznék. Kinek milyen tapaztalata van ezügyben? Milyen progival konvertáltok, milyen minőségre stb? Ugyanis én próbáltam a PocketVideo-val, és az Mpegable X4 Live-val is de valami miatt a videók pár perc után mindig megálltak. A minőséggel nem volt gond, bár lehet hogy épp ezért álltak le, mert túl jó minőségben akartam videót nézni?
-
Raqueia
tag
Kedves Tutujka, lebuktam!
Én vagyok a 3g fórumon is, de itt, magyarul azt hiszem egyszerűbb lesz. ( Nekem legalábbis. Ahogy elnéztem-olvastam, neked az angollal sem sok gondod van.
)
Szóval szerinted felrakhatom az E1000_U_80.3F.97I flasht, és attól rendbejön a telóm, (amin most az E1000_U_80.3F.92I egyébként O2 szoft van) sőt elég ha rárakom az SE6068AXXW6007_SF_2 flexet, az is működik, és az is elég a boldogságomhoz.
Csak azt kérdem, ezt a Moto szervízben miért nem tudják megcsinálni? (Persze lehet, hogy ők az amatőrök, én ezt a választ is elfogadom) -
Raqueia
tag
Hogy én is segítsek valamit:
A skinek neveit a listából úgy tudod eltüntetni, hogy a P2K commanderben mind2 oldalon behozod a teló mappáit. Bal oldalon az a\mobile\skins-be juss le, jobb oldalon meg egészen a törölni kívánt skin mappájába bele(ha már kitörölted előtte, akkor hozz létre egy PONTOSAN ugyanolyan nevű mappát és abba menj bele). Aztan töröld a törlendő skin mappájában lévő összes filet a jobb oldalon, majd rögtön utána a skin mappáját a bal oldalon. Restart, és happy! -
Raqueia
tag
Szia Mindenki! Kérdésözönt zúdítanék rátok. Tehát:
Az E1000-esemen a köv. szoft van: E1000_U_80.3F.92I, ezzel a flexxel: SE6061AXXF800C.
Ez ha jól tudom O2 szoft, de a tel független. Valamit elbuheráltam, mert a menüm az meggajdult rendesen. Nem tudok belépni a Beállítások/Testreszabás menüpontba, megjelent egy olyan mpont a telefonbeállításoknál, hogy Preferált kártya, aztán a hívási beállításoknál, hogy válasz nyitásra... A flexeditorral buherálgattam, és aztán lett ez. Nem tudom mi lehet. Szerintetek mit fuserálhattam el, illetve hogy tudnám visszacsinálni? Szofverfrissítés visszacsinálná? Azt hogy tudom megtenni? Letöltöttem ezt a szoftot:E1000_U_80.3F.97I_LP0038_DRM0001_R24MOTE1000_09
_USE1000MENAXXR24003_1FF
szerintetek ez felmenne? A magyar nyel nekem nem annyira fontos, angol meg gondolom mindben van. Vagy nem? Vagy csak elég lenne, ha egy új flexet raknék fel? Pl ezt: SE6068AXXW6007? Mert lehet, hogy a seem-et buheráltam el, a flex azt meggyógyítja? Mivel flasheljek? MultiFlashandFlex-el, vagy RSD_3.7.1-gyel? Megvan az eredeti O2-es szoft is csak félek, ha azt ráteszem akkor újra O2 lockos lesz. ? De valahol mintha azt olvastam volna, hogy ha a szoft nem az R26..., hanem az U_80.... akkor ott csak egy filet le kell törölni az a\mobile\system könyvtárból. Erről mit tudtok? Bocs, ha össze-vissza írok!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Raqueia
tag
Nekem ez a BT-s módszer nem ment, lehet valamit rosszul csináltam. Ti tudjátok, hogy kell egy már telepített skint eltávolítani? Mert ha le is törlöm a p2k-val, attól a skinek listájában még ott marad a neve, bár rákattintva csak a moto default skint tölti be. Aztán azt tudjátok-e, hogy kell a szolgáltató nevét eltüntetni seem editorral? Mert nekem elég régi vodás kártyám van és a dátum helyére inkább mégegy vodafone feliratot ír ki, aminek ''nagyon örülök''.
-
Raqueia
tag
Többször is jártam már így más fórumokon is, hogy mivel türelmetlen vagyok, nyomozok, és magam válaszolom meg a saját kérdésemet.
Hát most is ez lett: Nem tudom ez nálatok probléma-e de azért a köz okulására leírom - Szóval csak annyit kellett tennem, hogy letöltöttem egy Midway 2.8 nevű kis progit, aztán a telben a Beállítások/Java eszközök menüben a Java Alk. letöltő menüpontot megnyomtam, erre a tel felkért, hogy csatlakoztassam az adatkábelt (csak ekkor kell rádugni tényleg, mert egyébként ha hamarabb rádugja az ember, itt már nem veszi észre a tel) rádugtam, aztán megnyitottam a MIDway_2.8-at, ott a file menüben az open JAD menüpontot aktiválva kikerestem a korábban letöltött *.JAD filét, (az a jó ha *.JAR-ral együtt töltöd le, mert ha nem akkor valami JAR generáló progival elöször kell csinálni egy JAR-t is) aztán már csak annyit kellett tenni, hogy a MIDway file menüjében a send JAD-ra kellett klikkelni és a telefon kijelzőjén megjelenő kérdésekre igennel válaszolgatni. Ha azzal jön, hogy az alkalmazás nem biztonságos az mindegy mert úgyis csak a gyári MOTOROLA java-kat fogja biztonságosnak ítélni. Hát ennyi! Ja még azt nem tudom tudtátok -e, hogy egy java progiból ha piros gombbal lépsz ki akkor nem zárja be a programot, hanem fut a háttérben, ezt egy kis kávéscsésze ikon jelzi az információs sorban.
-
Raqueia
tag
Sziasztok! Nekem még csak pár napja van Moto E1000, de én elégedett vagyok vele. Egy Siemens S65-öst cseréltem le, de ez mindegy is... Azt szeretném kérdezni, hogy mi módon tudunk java progikat telepíteni a telre? Én a skineket már megoldottam, p2k commander 3.2.9-cel, csak ahhoz hogy az lássa a telt előtte amikor az XP(sp2es) kereste a drivert akkor manuálisan meg kellett neki adni a p2k drivers 2.8 mappában lévő drivereket. Ezután is borulékony az egész de azért kis türelemmel műxik. Nekem ahogy rádugom a gyári adatkábelre, a kis daemon az XP óra mellett azonnal szól, hogy a tel átkapcsolt(magától) p2k módba. Innen már minden látszik a p2k commanderben. Úgy próbáltam a javakat felrakni, hogy a teló a/mobile/kjava mappájába bemásoltam a letöltött jad és jar fileokat, de aztán ezt nem is látta úgyhogy a kérdés adott. A segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb 3G telefont kaparintottunk meg. Nagysága ellenére a dundi Motorola hasznos társ a hétköznapokban.
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest