Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• erdoke

titán

válasz szasza_xp #24 üzenetére

Akkor szépen sorban.:P

''Ez igaz, de hol van az a K+F az AMD 64 bites rendszerétől!''

x86-64. Ennyi. Semmi nagy áttörés, ráadásul egyelőre semmi haszna. Kínlódás a 64 bites Linux disztribúciókkal. Fogyasztás nem kevés, és még netezni se lehet rendesen, ha éppen áttömörítesz egy filmet.
    Ja, és benne van a mostani Prescottokban is, csak még nincs aktiválva. Mert miért is lenne?:F

''Istenem, az intel mikor fogja elismerni, hogy csak kullog az AMD után!''

Ha nem olvasod a híreket, akkor miért beszélsz ilyen égbekiáltó butaságokat? Mégis miben kullog az Intel az AMD után? A cikkben chipsetekről van szó, amit ugyebár az AMD csak szerverplatformra gyárt. Az Intel pedig a világ vezető desktop chipsetgyártója. Ráadásul ez a chipset sokkal nagyobb tudású, a technológiákat tekintve sokkal előremutatóbb, mint a legújabb K8-hoz készített chipsetek. Komolyan örülnék, ha egy ilyen tudású lapkakészlet dorombolna az Opteronom alatt... (Persze itt nem a DDR-2-re és a PCI-Expressre gondolok)

''Ha én lettem volna a vezetője a fejesztési osztálynak inkább felkötöttem volna magamat, amikor nem is olyan rég sorban törölték a CPU fejlesztéseket! Most meg kiálnak ezzel!''

Erre semmi esélyed nincs, mert jól láthatóan 0 (= nulla, zéró, stb.) üzleti jártassággal rendelkezel, még informálódni se voltál hajlandó, mielőtt ilyen marhaságokat írkálsz.:((
    A NetBurst további fejlesztését azért törölték, mert üzletileg zsákutcának találták. Akkor kellene felakasztaniuk magukat, amikor nyilvánvalóan az üzleti érdekeik ellen döntenének.

''Kiváncsi leszek, hogy hány foglalatot fognak kitalálni, mint anno a P4 idejében!''

Pontosan annyit fognak ''kitalálni'', amennit a legnagyobb hosszú távú profit érdekében jónak látnak.

Aktív témák