- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diver
csendes tag
Az audio csatlakozók természetesen az alaplap külső audio csatlakozó tüskéire mennek, (Megtalálod az alaplap PCI slot-ok környékén, lsd alaplap doksi.). Én Asus P4c800E-delux-ot szereltem, szerintem ez Audio szempontból ugyan az, mint a tied.
Emlékeim szerint alapból jumper-elve van a két audió csatorna. A jumpereket eltávolítod, majd a Stacker kábelt úgy dugod rá, hogy csatornánként az átkötések megmaradjanak, + lesz egy-egy leágazás az előlap felé. Segítséget találsz hozzá -pontos lábkiosztást és jelölést- a Stacker használati doksijában. -
diver
csendes tag
Mielőtt még teljesen fasírtra taposnátok a 30 cm-es huzatgép szerintem relatív halksága miatt:
Nálam 10000 RPM fölött üzemelő merevlemezek vannak. Ezek zaja valószínűleg messze fölötte van a 30 dB-nek. A gyári 12 cm-es front ventik sem 20 dB-en zajonganak. Én valószínűleg ezért nem tartom hangosnak a Cross Flow ventit - közép állásban.
Egyébként írtam, hogy átlagos konfig.-hoz tök felesleges. De! Ugye ez a ház nem átlagos konfig. kiszolgálására lett kitalálva!
A gyártó nem a leghalkabb házként favorizálja. Akinek ilyen az igénye, nem jól dönt, ha Steckert választ. Mert itt minden az aktív ventillátoros szellőzésnek van alárendelve. Ezért tök nyitott mindenhol, merevlemezek hallatszanak is belőle rendesen. Ezek zaja keményen megmerad, ha csak 5400-at pörögnek is, és már az sem 20 dB.
Aki nem akarja az alaplapját házon kívülről direkt hűteni, mert az már ''Jujj 30 dB!'', az ne tegye.
Szóval ''vazzeg'' a puding próbálya az evés, és a Cross Flow venti nálam zaj tekintetében is ehető. -
diver
csendes tag
Hát? Nem tudom milyen cross flow légkavarót hallottál ''erdoke''. Az enyém közép állásban halk.
Nem hallom különösebben az első 12 cm-es ventik, és a merevlemezek hangja mellett-, és tolja a levegőt rendesen. 12V-os állásban már tényleg ''vaddisznó'' a hangja, meg a szele is.
Abban egyetértek Veled, hogy tök fölösleges egy átlagos konfig. esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest