- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
válasz
strike-force #231 üzenetére
Hááát! Csak az oldallap tetszik ebből, de mondjátok meg mi a faxnak oda 4!!! venti?
És még az elejét is elcsúfították ezzel az ajtócskával!
Szvsz az első széria szebb!
[Szerkesztve] -
Mennyi?
aktív tag
válasz
_Volkovy_ #203 üzenetére
Neki talán még lehet: Bővebben: link vagy GroomS-ék foglalkoztak ilyennel az emlékeim szerint! Amúgy közvetlen az Expertből!
-
Mennyi?
aktív tag
Fényképem ugyan nincs, de talán ez is megteszi: Bővebben: link
Oldalt vannak rajta rendes csavar helyek is és az a panel, amit felcsavarozhatsz tüskékkel csatlakozik a belső panel gumibigyóiba. -
Mennyi?
aktív tag
Ezzel én is hasonlóképpően voltam, de így döntöttem és nem bántam meg!
1ébként meg a nem csicsás, csilli-villi mentes, letisztult forma is lehet esztétikus!
Abban meg egyetértünk, hogy a TT-ben csábító az előlapi cucc! Én vettem egy Aerogate II-őt a stackerhez, de még csak a ''gyönyörködés benne'' szórakóztat inkább és a ''meglennék nélküle'' érzés kerülget... /Mert pl. a házventiket csak az átalakítóval tudod rákötni, meg egy kicsit nehézkesnek és átgondolatlannak tűnik a kezelése./ Mondom ezt persze úgy, hogy TT panelt még nem láttam működés közben. -
Mennyi?
aktív tag
Nekem kicsit kényesnek tűnik a ház külső felülete, ui. minden fránya ujjnyom meglátszik rajta /és piszok könnyű megkarcolni/. Ezért várnék ötleteket, hogy mivel lehet ez szépen jól tisztítgatni?
Továbbá érdekelne még, amire azt hiszem nem válaszolt senki, hogy mi a különbség a két fajta vinyó ház között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest