Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
nivan
csendes tag
Azok a motorola menükben benne vannak, a többinél nem tudom biztosan, de amit én írtam fentebb azt értem, vagyis ha másik számán akarom hívni, akkor valóban újra kell keresnem.
Mindenestre, hogy egy hatalmas ficsör azzal nem értek egyet, ha itt nem olvasom, akkor nem is jutott volna eszembe, persze ez csak én vagyok, de mástól sem hallottam , hogy hiányolták volna. De az kétségtelen, hogy jó ha van ilyen. -
Kár, h. Bog megjegyzésének megfelelően én az Alcateleket hanyagolom a túlzotan ''trabantos'' feeling miatt... Egyébként ár/érték arányban jó telcsi.
Bognak:
- az utolsó oldalon: ''bejegyzséek'', és sz.tem az ''olyant'' sem hangzik túl szépen -helyette talán inkább olyat. -
nivan
csendes tag
Habár lehet, hogy arról van szó, hogy ha másik számán akarom újrahívni az illetőt.
Ha igen akkor bocs! -
nivan
csendes tag
Hi!
Én csak azt nem értem, miért jó ficsör az, hogy a telefonkönyv ugyanott nyílik ki,
mint ahol becsuktuk, merthogy ha mégegyszer ugyanazt a számot akarom hívni, akkor ott az utoljára tárcs számok listája (zöld gomb). Valaki mondja meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest