Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
nivan
csendes tag
Azok a motorola menükben benne vannak, a többinél nem tudom biztosan, de amit én írtam fentebb azt értem, vagyis ha másik számán akarom hívni, akkor valóban újra kell keresnem.
Mindenestre, hogy egy hatalmas ficsör azzal nem értek egyet, ha itt nem olvasom, akkor nem is jutott volna eszembe, persze ez csak én vagyok, de mástól sem hallottam , hogy hiányolták volna. De az kétségtelen, hogy jó ha van ilyen. -
Kár, h. Bog megjegyzésének megfelelően én az Alcateleket hanyagolom a túlzotan ''trabantos'' feeling miatt... Egyébként ár/érték arányban jó telcsi.
Bognak:
- az utolsó oldalon: ''bejegyzséek'', és sz.tem az ''olyant'' sem hangzik túl szépen -helyette talán inkább olyat. -
nivan
csendes tag
Habár lehet, hogy arról van szó, hogy ha másik számán akarom újrahívni az illetőt.
Ha igen akkor bocs! -
nivan
csendes tag
Hi!
Én csak azt nem értem, miért jó ficsör az, hogy a telefonkönyv ugyanott nyílik ki,
mint ahol becsuktuk, merthogy ha mégegyszer ugyanazt a számot akarom hívni, akkor ott az utoljára tárcs számok listája (zöld gomb). Valaki mondja meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest