Keresés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz guest #85 üzenetére

Na és mér' van az, hogy egy ilyen mindentudó még regisztrálni se képes (a helyesírásról már nem is beszélve), vagy legalább alávésni a nickjét???

• Egon

nagyúr

Tulajdonképpen egyétértek LordX-szel. Már az XP is túl sok erőforrást foglal(t), és úgy tűnik a MS ezt is tudja überelni - sajna negatív értelemben...:D) szánt időből...
    Az XP-t se használom, csak ha muszály lesz... Nekem (játékra) megfelel a Win98 stabilitása, nem szokott lehalni (csak nem azért mert Intel procis gépet használok??? :D), nem értem miért kellett ezt a vonulatot leállítani. Még ha legalább ugyanolyan sebességgel futna az adott game adott gépen XP és Win98 alatt, akkor hagyján... De hogy még szemmel láthatóan lassabb is!!! Ráadásul még a MS sem ígér 100%-os kompatibilitást a Win9x-re(!!!) fejlesztett programokkal sem (a DOS-os dolgokat persze abszolút felejtsük el...).
    És különben is: mi a fenének kezelje külön textúraként az oprendszer az ablakokat??? Ha valaki valami 3D-s alkalmazással nyomul, azt egyrészt általában nem ablakban teszi, másrészt nem nyit több taszkot!!! Szerintem ez egy hülye ötlet az MS részéről...

Aktív témák