- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Tulajdonképpen egyétértek LordX-szel. Már az XP is túl sok erőforrást foglal(t), és úgy tűnik a MS ezt is tudja überelni - sajna negatív értelemben...:D) szánt időből...
Az XP-t se használom, csak ha muszály lesz... Nekem (játékra) megfelel a Win98 stabilitása, nem szokott lehalni (csak nem azért mert Intel procis gépet használok??? :D), nem értem miért kellett ezt a vonulatot leállítani. Még ha legalább ugyanolyan sebességgel futna az adott game adott gépen XP és Win98 alatt, akkor hagyján... De hogy még szemmel láthatóan lassabb is!!! Ráadásul még a MS sem ígér 100%-os kompatibilitást a Win9x-re(!!!) fejlesztett programokkal sem (a DOS-os dolgokat persze abszolút felejtsük el...).
És különben is: mi a fenének kezelje külön textúraként az oprendszer az ablakokat??? Ha valaki valami 3D-s alkalmazással nyomul, azt egyrészt általában nem ablakban teszi, másrészt nem nyit több taszkot!!! Szerintem ez egy hülye ötlet az MS részéről...
Aktív témák
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest