- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
#41133696 #64 üzenetére
Ezer kösz, de ez nálam nem működik. Ráadásul utólag ezt a létrehozott logikai parancsot ki se lehet törölni, de hadd legyen ott.
Viszont most keresgéltem, és találtam egy addont (Add-on Compatibility Reporter), ami gyakorlatilag ugyanezt csinálja, ugyanezekkel a logikai kulcsokkal írja tele a configot egész 8.0-ig, és így már újra működik néhány addon. Tehát ez a hekk elvileg jó, csak nálam nem működött.
Arra sem tudok továbbra sem rájönni, hogy az "elhalt", vagy már szükségtelenné vált (régi) addon-verziót hogy lehetne kitörölni a listából, hogy ne éktelenkedjen ott fölöslegesen, de sehol egy nyamvadt gomb 4.0 óta, vagy mikor hozták be ezt a lapos addon rendezést.
-
BonFire
veterán
És ezt az about:config addon hekket leírná ide valaki (vagy ilyet kérni sem szabad, ez a szent grál), mert rajtam kívül úgy látszik mindenki ismeri, és nekem is bizony jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest