Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joci10

őstag

Jó látni a 'hozzáértők' kommentjeit, hogy mennyire használhatatlan a ház (rossz a szellőzés, hangos, ...); miközben pont a tesztet nem olvasták el, ahol az van leírva, hogy jó a szellőzés és nem zavaró a hangja. :)

Én is egy hasonló 'duci', de az alaplapokat fekvő elhelyezéssel fogadó házzal rendelkezem (Raijintek Aeneas - logout-os cikk is volt róla), és megkedveltem annyira, hogy ha legközelebb váltok, akkor is ilyen házat használjak. Ettől függetlenül ez a cikkbeli termék több ok miatt is kiesett nálam a lehetséges új kuckók vásárlási listájáról. Ahogy többen említették előttem, az ára az első (és talán a legfontosabb). Én is csodálkozom, hogy hogyan lehetett ez így ajánlott. A másik, ami miatt nálam kiesik a listáról, hogy oldalt vannak a csatlakozók. Az, hogy üveg (vagy átlátszó műanyag) az oldala, esetleg van-e benne RGB, az nálam nem szempont - bár nem is kizáró tényező (ha a világítást ki is lehet kapcsolni). Ettől függetlenül a külsejével, a dizájnjával - szerintem - semmi baj nincs. Ha észszerű szintre csökken az ára, és esetleg készül egy felül csatlakozós kivitel, akkor még akár vissza is kerülhet a listámra. :)

Új hozzászólás Aktív témák