Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • WinstonWolf

  senior tag

  válasz menledge #11 üzenetére

  Nekünk tavaly 7 nap Vegas - ott egy nap Mustang bérlés Grand Canyon túra - majd autót bérelve át LA-be 10 napig - ott végig nalunk volt a kocsi- két főre kijött 2 millából mindennel. Vegasban a Cesars Palace-ban laktunk, LA-ban meg Venice Beachen. Ezek csak az autóbérlés, meg szállás és repjegy számok.

  Kb még 1 millát költöttünk el erre-arra :) de abban volt WB stúdió túra, Universal Stúdió túra, Disneyland, meg egy plusz bőrönd hazafelé a sok vásarolt cuccnak.

  Szóval amit dollárban megadott egy főnek erre az útra full reális...

  WinstonWolf - A második farkas, aki sütni tud.

 • Bone123

  HÁZIGAZDA

  válasz menledge #11 üzenetére

  Ha a 600 euró kártérítés visszacsorog (már intézik), akkor tényleg fellélegezhetek. Több ponton is sikerült takarékoskodni, például egy szobát bérelve ketten majd hárman, de ha a Tropicana szállás közelébe se ért a többi, sokkal olcsóbb másiknak, legalább az utolsó napot gond nélkül lemondhattuk, ami nagy segítség volt.
  Emellett a kormányzati leállás miatt egyetlen parkbelépőt se kértek el, mert senki se volt a fizetőbódékban (kivétel a Bryce Canyonban, ahol bérmentve takarították le az egyméteres havas utat, és irányítottak bennünket, azt is ingyen). Végezetül beértük 7-8 kajálással és egy-egy sörözéssel, miközben a CES-en azért megetettek, megitattak bennünket.

  Kimaradt ebből a körből sajnos a stúdiótúra és a szintén nem olcsó, de kötelezőnek mondott San Diego állatkert, a hajótúra San Franciscóban, a kajakozás a Coloradóban a Glen Canyon környékén, a Lower Antelope Canyon, a Monument Valley stb. Szóval bőven sikerült fogni a költségeken, simán rájöhetett volna még 1000 dollár, ha eleresztjük magunkat, és ha komolyabb szállásigényeink vannak. Ha már egyébként ott van az ember, a vidéki Amerika teljesen vállalható pénztárcával, a motelárak, a kajáldák és főleg Nevadában az üzemanyag. Mellesleg jó árat autóbérlésen is fogni lehet. A nagyvárosi élet már sokkal drágább, persze ott már mások is a fizetések.

Új hozzászólás Aktív témák