Új hozzászólás Aktív témák
-
kukacfej
tag
Jut eszembe :
"metróállomás díszletének közepén néztük végig, hogy földrengés van, az állomás teteje beszakad, bezuhan rajta egy teherautó, jön a metró, kisiklik, az állomás oszlopai megrogynak, aztán fentről beömlik a víz" ez bizony már emlékeim szerint Beverly Hills-i zsaru 3-ban is benne volt. Annak pedig már jó 20 éve már. -
Mr.Silkó
veterán
Nagyon klassz lehetett, kicsit irigy az ember.
-
törölt tag
Tényleg kár, hogy nem volt fürdőzésre alkalmas a nap. El tudtam volna képzelni , hogy AliceWake jön ki a habok ból narancssárga fürdőruhában háromnegyedig lehúzott cipzárral dobálva a vizes haját mind ezt szuperlassításban 960 fps mellett
Tesztelve a Galaxy fold telefont természetesen
Rengeteg élménnyel gazdagodtatok -
atike
nagyúr
Na ez tényleg királyság volt...
Nem is tudom elég lenne egy nap ott - bár töményen kapva az élményeket gondolom igen.
Kár azért a 15 fokért...
-
Silenzio
addikt
Az a retrofuturisztikus narancssárga személygépjármű melyik filmből vagy miből ismert?
-
Straw
senior tag
Ráadásul a jobb alsóban ott ül Hodor
-
kukacfej
tag
Bog! Az a fotó szenzációs szabadesés közben.
Szerintem maximálisan megérte hogy újra felültèl.
Legalábbis nekünk biztosan.Köszi az újabb blogot, már várom a következőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Drága a belépő, de aztán egész napos szórakozást kínál a Universal Studios elképesztő élményparkja. Nem hagytuk ki.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest