Új hozzászólás Aktív témák
-
kukacfej
tag
-
miqlas
őstag
... jó írás! Kérünk még!
42
-
twollah1976
őstag
Fure tepni tilos.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kukacfej
tag
Egyre jobban elmennek amcsiba, kedvcsináló írás. Grat.
Fűvel nem lenne gond.Ne légy más ha önmagad lehetsz
-
Schuler888
senior tag
"kedvező áron nyújtott tiszta szobát, kiadós reggelit és ingyenes, 30 percenként közlekedő reptéri buszos transzfert nyújtott"
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
twollah1976
őstag
-
dutrás
őstag
Egy jó Pastramit én is kipróbálnék kajának.
[ Szerkesztve ]
P50 pro/P40 Lite
-
Mr.Silkó
veterán
Ismét olvasmányos írás lett, köszönjük!
-
janeszgol
félisten
Nekem feljött 1-1 kép alapján pár emlék a Midtown Madness 2 játékból.
A marika szagát én sem bírom, szóval engem zavarna. Amúgy elhiszem a letaglózást, én is csak bámulnám az elején ezeket a távolságokat. Itt ahogy nézem minden széles. És még pampognak, hogy az amcsik sem mozognak sokat. Én egy kisvárosból jöttem, ahol mindig gyalog közlekedtem, de már BP is nagyobb, sétálósabb, mint az. Akkor az USA? -
Pjotr
senior tag
Azt kell mondjam, hogy a képeket elnézve Bog Galaxy Fold-ja sokkal jobban teljesít, mint a Mate 20 Pro. Saját tapasztalatból is ezt érzem a két mobillal kapcsolatban, volt M20P is és most S10.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz szentkuti11 #2 üzenetére
Az szép.
-
Ricardo
titán
Jó túrázást. Van valamelyikőtökön lépésszámláló? Kíváncs lennék mennyit tesztek bele egy ilyen napon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest