- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
vagy a a másodlagos kijelzőn nézheted ahogy esik a kripto értéke
-
moleculez
veterán
válasz
fatpingvin #10 üzenetére
Computer Science / AI specification
A laptop az megvolt suli előtt is, leginkább az iPadon csinálok mindent, csak kódolásra használom a laptopot. Ha pedig beadandót írok, akkor használok mindent, ami van.
-
fatpingvin
addikt
stfu boomer
viccet félre, az első félévben még én is papírra jegyzeteltem. a másodikban már inkább gépeltem. harmadik félévet már úgy kezdtem hogy nem is vettem füzetet, csak egy dosszié volt a hátizsákomban amiben volt pár papírlap ha valamire valamiért mégis nagyon kellett. amúgy mindent a laptopomon nyomtam, hazaérve meg rádugtam a kábelt és szinkronizáltam mindent az asztali gépre meg a szerverre.
MSc-n (bioinformatika) meg már mindenképpen kellett a gép ugyanis még a távoktatástól függetlenül is kb minden gépen megy, ha akarnék se tudnék mondjuk machine learning beadandót írni papíron. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #10 üzenetére
Nekünk meg még nem vót' csak nyomógombos Nokiánk, meg füzetünk.
Tanulni köllött noh, nem vót' mese. Életem legszebb 4,5 éve volt... 3,5 helyett
-
fatpingvin
addikt
mit csinálsz egyetemen ami indokol egy ilyen összetett és lássuk be nem éppen olcsó összeállítást? komolyan kérdezem, nem kötözködésből. inkább azért mert valahol jót tesz a lelkemnek hogy én egész jól kihúztam 6 évet úgy hogy egy konzumer Acer laptopot nyüstöltem végig kb, asztalim sokkal inkább a személyes dolgaimra kellett.
-
Tigerclaw
nagyúr
Otletes, van benne fantazia, de a videoban eleg sokszor azt latni, hogy problemas a kijelzo erzekelese, vagy meghajtasa. Egyszeruen nagyon lagos, akadozva mozgatja a mutatott kepet. Persze lehet mondani, hogy meg nem vegleges.
Remelhetoleg IPS paneles a masodlagos kijelzo. A rajzpad feature hasznos lehet, foleg annak aki tud es szeret ilyennen jegyzetelni. Az asszimetrikusan elhelyezett billentyuzet viszont fura lehet hasznalni. Sokan lehet elfogadnak ugyanezt masodkijelzo nelkul, teljes meretu billentyuzettel.
-
moleculez
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Erdekes koncepcio ez a ketkijelzos noti. A nagy merete kulonosen tetszik.Tobb ertelmet latom, mint a hajlitott megoldasoknak, de rendes OS tamogatas kellene hozza, nem csak valami fabrikalt driver, par bloatware progival, ami tamogatja, hogy villamgyorsan kideruljon, hogy alig van haszna a masodik kijelzonek. Raadasul emiatt a fokepernyo eleg hulye keparanyu lett. Casual felhasznalasra a 16:9 idealis, komolyabb felhasznalasra viszont 16:10 vagy meg keskenyebb illene. Amugy jol nez ki. Erdekes lenne majd olvasni egy tesztet rola par het komolyabb hasznalat utan. Hardveresen jonak tunik, de a sikere foleg a OS/szoftveres tamogatason mulik. Az ara mondjuk szinten nem javit az osszkepen, nem mintha nagyon draganak tartanam... de igy draga tombolat vesz, aki megkockaztatja.
Remelem a Surface Neo is piacra kerul par even belul valamilyen formaban.
-
fatpingvin
addikt
igenigen, az 1400 dolcsi nem kevés érte... meg ugye kicsit kellemetlennek tűnik hogy a tenyér élével folyamatosan ezt tapogatnám gépelés közben, mondjuk ha ezen a touchscreen funkció letiltható akkor fullos.
mondjuk lehetne ebből is Xe-vel szerelt verzió, ha jól értem ezek mind nvidiásak. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Jaja, bármi, én PS-nél tudnám használni, rengeteg lehetőség.
Egy dolog szab gátat, az ára
-
Graphics
Jómunkásember
Munkára tudom elképzelni, kérdés valós használatnál mennyire megszokható.
-
fatpingvin
addikt
ez a másodlagos kijelző tetszik
az mondjuk nagyon érdekelne hogy ez is simán egy második kijelzőként létszik szoftveresen vagy van valami turpisság benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest