- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja amúgy főleg instán durva az algoritmus. Megnézel két kutyás képet és az egész search (discover) tab tele lesz onnantól cuki állatos képekkel, kiirthatatlanul. De a yt is fura nekem, mert olyan csatornákat, amikre fel is vagyok iratkozva, alig ajánl, de olyan videókat, amiket már láttam, simán visszatesz a recommended alá.
-
törölt tag
Még ha érvek lennének.
Amúgy most az van már, hogy az információs érából átléptünk az információbiztosság érába, ahol nem az a baj, hogy valami nem érhető el, hanem hogy tudd megkülönböztetni a jót az ostobaságtól.
wattafaka: Ugye mész majd 5G tornyot égetni is, mielőtt a gyíkemberek leigázzák a Földet a chemtrail repülőikkel?
Ha már az oltásokban nem bízol (amik amúgy abban is segítenek, hogy megérd a felnőtt kort egyáltalán, ezért kaptál meg te is egy rakás oltást csecsemőként). -
törölt tag
válasz
wattafaka #44 üzenetére
Hát igen, felháborító, hogy a te személyi jogaidat korlátozzák, ha te kockáztatni szeretnéd felelőtlen viselkedéssel másokét
Mint az ittas vezetés, korlátozzák a szabadságodat azzal, hogy börtönbe zárhatnak, ha ilyet csinálsz. Ezt hívják társadalomnak és társadalmi felelősségvállalásnak.
-
törölt tag
válasz
#06658560 #38 üzenetére
Valóban, meg teljes testes szkafander is, de azért ez nem igazán reális, hogy ilyesmi hordjon valaki, aki nem az emlegetett helyeken dolgozik
Egy sima N95 maszk nem valószínű, hogy annyira védene, ha mondjuk felszállsz egy buszra, ahol 1-2 fertőzött tele köhögi percek alatt a légteret. Szóval ez az "én védve vagyok, mindenki más meg le van szarva" nem igazán működőképes szerintem. -
törölt tag
A maszk nem egy bináris dolog, hogy ha valaki felvette, akkor onnantól nem fertőz és/vagy nem fertőződik meg
Százalékban nagyjából kifejezhető mértékben csökkenti a fertőzés esélyét. Szóval attól, hogy te felvettél egy maszkot, nem előzted meg a megfertőződést.
Illetve maga a fertőzés sem úgy néz ki, hogy egy darab vírus átjutott, akkor kész, fertőzött vagy, hanem itt is egy bizonyos mennyiség után már el tudnak szaporodni a szervezetben. -
törölt tag
Egész menő ez az RGB maszk, lassan csak eljutunk azokhoz a cyberpunk illusztrációkhoz a színes neonnal mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest